Give Away - Vind ansigtscreme fra Derma

Weekendtip: -20% på design og interiør

rabat-collageKähler Unit krukke // Kähler Omaggio vase med sølvstriber // Sack it sækkestol til udendørs brug // Ro opbevaringskasse i det smukkeste træ // Mae Engelgeer viskestykke med sløjfer // Linedyr flagranke // Normann Copenhagen Block Table // Frame Chair fra Collect Furniture // Hans Bølling Oscar hund // Karmameju badekåbe

Weekenden står for døren, måske med tid til lidt selvforkælelse eller gaveshopping (til dig selv) eller andre? 🙂

I dag og i morgen kan du spare 20% på ALT* hos ModernMood.dk hvis du bruger koden: marts2015
*Dog ikke på de varer der i forvejen er nedsat.

Et tip jeg synes er værd at dele med jer og ikke lade gå forbi. Synes ikke det er tit der er mulighed for at spare 20% på mange af de nye produkter fra mærker som Ferm Living, Karmameju, Normann Copenhagen, Hay, Kähler, Fabelab, Muuto, Menu, Architectmade og mange flere…

Jeg har samlet et lille udvalg af fristelser her, der er meget mere at komme efter i shoppen. Jeg tror ikke jeg kan lade være at lade mig friste nu der er penge at spare…
Jeg kunne f.eks. virkelig godt tænke mig en lækker morgenkåbe, der kan forsøde mine morgener (og nætter) når der nu snart kommer en lille fyr i huset, der skal holde mig vågen i tide og utide 🙂
Og en sækkestol til terrassen er jeg sikker på der ville blive rift om at dase på. De sidste dages sol har givet mig forårsblod på tanden og nu drømmer jeg kun om terrasseliv og sommermad…

Mon der også er noget der frister dig?

Rigtig god weekend

 

Indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give Away - Vind ansigtscreme fra Derma