‚úē
Opskrift på lynhurtige, lækre, saftige kokosmakroner

Hverdagsglimt

021112131415161718192021123

Hverdagsglimt på en weekendstarter-dag.. En uge med både skiftende vejr og humør, og meget på programmet, ihvertfald følelsesmæssigt. Både i forhold til babytanker og min fars sygdom.
Nu er vi mere end klar til at holde weekend sammen, så snart A har overstået sin nattevagt. Jeg glæder mig til 2 dage med kærlighed, familietid, lækkerier, før-fødselsdagsfejring, hygge og forhåbentlig masser af solskin og forårshumør.

I går snakkede jeg med drengene om at det på søndag er første forårsdag. Så begynder blomster og træer at springe ud.. Så udbryder S undrende ‘Ej, jeg har da aldrig set træer springe før?’ ūüôā

Som billederne måske vidner om, har jeg forsøgt at kræse om mine kære når muligheden har været der. Tirsdag var W ved tandlægen for at få lak på sine blivende kindtænder – virkelig en smart opfindelse, der gerne skulle forhindre de knudrede tænder i at få huller! Bagefter hyggede vi med friskbagte boller (med chokolade :)) og smoothies.

Hvis nogen af jer kan bruge det til inspiration, har disse rette blandt andet været på menuen den seneste tid: Speltotto med kylling, grovtærte, pølsehorn, pizzasnegle (der også hitter stort i madpakken dagen efter) og gnavegrønt, rugbrødsmadder med torskerogn, sild, hjemmelavet æggesalat og makrel og kylling i karry med brune ris. Alle sammen hurtige, lækre retter der hitter herhjemme

Min indre mumi-holiker har fået et nyt yndlingskrus. Et limited edition et af slagsen, der kun sælges i Sverige. Flere af jer har allerede spottet det på tidligere billeder og spurgt til det ūüôā Jeg fandt det lige her.

Nu vil jeg i gang med planlægningen af fødselsdagschampagnebrunch på søndag. Det bliver GODT! De næste par dage skal bruges på at gøre klar og forberede, så jeg kan tage det i små etaper, for kroppens skyld. Uh, jeg glæder mig ūüôā

Rigtig god weekend til jer alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indl√¶gget. Hvis du synes indl√¶gget er interessant, s√• v√¶r den f√łrste til at kommentere p√• indl√¶gget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på lynhurtige, lækre, saftige kokosmakroner