F for....

Inspiration fra Formland Spring 2015

000200001001002003004008005006007009010011012013014015016formland

Planter / Planter / Planter / Mit seneste lampecrush fra Moijn / Flotte kager / Lækkerier / Rice skovturs-tøse-hygge / Byhavens fine set up / Plantesække der nemt flyttes rundt eller pakkes væk / Haveinspiration / Haveopbevaring med et strejf af pink / Unika tæpper fra A.U Maison / Studio Eckmanns humoristiske trofæer af planter i stedet for dyr / Grønt i boligen / Smukke væverier / Smykker fra Fragment by Ditte Gren / Endnu flere smukke håndlavede smykker / Inspiration / Mini-bolig med planter og grønt / En dybt koncentreret mig, fanget blandt søde blogpiger, af Formlands fotograf 😉

For et par uger siden var jeg på besøg på Formland Spring 2015.

En besøg, der for alvor slog fast, at planter og grønt virkelig har gjort sit indtog, også i boligen!
For nyligt læste jeg en artikel om økologi, og at det boomer mere end nogen overhoved havde kunnet og turdet spå. Det samme gælder for bæredygtighed og grønt i boligen. Der er i det hele taget meget grønt alle vegne, uanset hvor ens blik vandrer hen, på trods af årstiden. Har du også lagt mærke til det?

Selvom kaktusser og Monstera planter har været en del af boligmagasiner og boligbilleder et godt stykke tid allerede, blev det slået fast på messen, at det ikke er en trend der sådan lige er på vej ud igen om et øjeblik, så hvis du ikke allerede er hoppet med på bølgen, kan du sagtens nå det endnu 😉
Og det med at dyrke noget selv, have en lille have selvom du bor i lejlighed og leve lidt mere bonderøvsagtigt midt i en travl hverdag, er mere hipt end nogensinde før.
Men jeg kan godt forstå det, for jeg elsker også følelsen af at dyrke mine egne grøntsager. Det giver altså bare et kick, selvom jeg ikke synes mine fingre er specielt grønne 😉

Udover masser af inspiration på bolig- og madfronten, rundtur med Laura fra The Sweet Spot i front og lækkert kagebord med søde med-bloggere, var jeg også rundt på egen hånd for at opsnuse mine favoritter.
Jeg kan godt lide at se hvad de store, etablerede mærker kommer med, men især upcoming designere og kreative hoveder inspirerer mig og giver mig lyst til at gå hjem og lave en helt masse om (hvilket min mand dog ikke jubler helt så meget over som mig :))

Er der mon flyttet (lidt) planter ind hjemme hos dig, eller skal du stadig lige se det lidt an?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

F for....