Fejringer og smovsegilde

4

010203040512345678910

4 år! Hvor blev tiden af?

I går var det Sigurds fødselsdag, som den opmærksomme læser nok allerede har fanget 😉
Da storebror er skoledreng med faste mødetider var vi tidligt oppe for at synge fødselsdagssang og sørge for hyggeligt morgenbord efter fødselarens ønsker.

Jeg havde forberedt bolledej og snegle aftenen forinden, så det eneste jeg skulle nå om morgenen var at smække det hele i ovnen, lave kaffe og koge æg. Og så nåede vi faktisk at have god tid til at fejre, hygge og få en god start på dagen sammen alle 4 (5) 🙂
Og komme ud at hejse flaget, som er en af vores fødselsdagstraditioner herhjemme (jo jo kald os bare Familien Danmark ;))

Om eftermiddagen var A og jeg i børnehaven med Batmankage og boller i massevis. Det var en stolt 4-årig der stillede sig op på stolen og lod sig hylde med hurra’er 🙂
Jeg ved godt det er en stor kliché, men jeg synes nærmest han vokser for hvert minut, lige dér for øjnene af mig, og jeg kan ikke gøre noget som helst ved det, jeg må bare følge med. Jeg nyder at se ham tage store og små skridt hver eneste dag, men for min skyld kunne de begge godt sætte farten lidt ned 😉

Om aftenen var fødselarens ønske pizzaer i massevis og til dessert frisklavet is med banan, brombærcoulis og browniebidder. Virkelig lækker afslutning på en god fødselsdag, når jeg selv skal sige det 😉
Da klokken slog 20 var det et træt men glad fødselsdagsbarn, der puttede sig i sin lille seng, klar til et år i 4’ernes rækker

4 kommentarer

  • Ja det giver mening 🙂 Tak! Vi har kun en enkelt plade til ovnen, men det må vi vist lave om på, for det begrænser en lidt, hvis der skal laves mad til mange.

    Men mange tak for inspiration, det er jo super mad – også til gæster

    Kh Signe

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stort tillykke!! Jeg så godt dine lækre pizzaer på instagram, og det ser simpelthen så godt ud! Mit spørgsmål er, hvordan bager du så mange? Få af gangen, så de serveres kolde eller hvordan?

    Kh Signe

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Pernille Bang

      Tusind tak Signe!
      Drengene kan bedst lide når jeg laver små ‘håndvenlige’ pizzaer selvom det er lidt mere krævende end at lave nogle få store, men det er også lidt hyggeligt at få hver sin egen og måske spise 2-3-4-stykker 🙂
      Jeg forbereder som regel alle bundene først, ruller ud og lægger dem på bagepapir. Jeg har 4 minipizzaer på hver plade og så kører jeg 8-12 stk ad gangen i ovnen, så de bliver serveret varme. Nogle af dem skal lige have salat, parmesan, dressing eller andet på når de kommer ud, men ellers bliver de serveret lige når de er klar til det. Og så laver jeg 2. omgang klar mens 1. er i ovnen, så de kan bage færdig mens vi spiser de varme. Gav det mening? 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rutsje

    Stort tillykke til/med ham ! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fejringer og smovsegilde