Opskrift på lækre, luftige Gulerodsbrud

1. salen – nu som yndlingsrum

82345677Jeg har vist aldrig fået vist 1. salen frem sådan helt og ordentligt, efter den store ombygning og renovering…

Jeg mangler stadig at slå et par søm i væggen osv. men mon ikke det vil være sådan hele tiden..? At der liiiige er et eller andet der kan eller skal gøres..Så nu har jeg endelig fået taget lidt billeder af det vores nye yndlingsrum..

Da vi købte huset for et par år siden blev man mødt af en gang og en væg, når man kom op af trappen. Bag væggen var et værelse der mest af alt blev brugt til opmagasinering af alle de ting vi ikke ‘gad’ tage stilling til.. Fint at have et roderum i den første tid efter flytningen, for der er altid en masse der lige skal finde sin plads, men derefter er det bare rod i mit hoved at have sådan et rum…

Efter et godt langt tilløb og lidt opsparing til nye gulve m.m. gik vi i gang med at flytte vægge, rive tapet ned, spartle, pille 2 lag loft ned og sætte nyt op. Det var noget af en omgang, men al besværet værd!

Drengene fik i samme ombæring nye gulve, da der før var gulvtæpper på deres værelser og vi skiftede også gulvet i soveværelset, så det hele nu passer sammen på 1. salen.
Det er blevet lige som vi kunne ønske og nu er det et rum vi nyder hver eneste dag.
Det er en skøn følelse at blive mødt af lys fra begge sider, når man kommer ovenpå, det har også givet en helt anden følelse når man er på værelserne.
Nu kan jeg stå på badeværelset og børste tænder om morgenen og se ud gennem vinduet i multirummet, ud på markerne og engen bagved. Dét gør altså bare noget ved én 🙂

Drengenes værelser ligger til højre for multirummet og vores soveværelse og badeværelset ligger til venstre. Planen er at vi engang flytter nedenunder, så drengene kan have deres helt eget domæne på 1. salen. Indtil da nyder de det som det er og trækker meget gerne derop når der skal tumles, bygges lego og spilles playstation. Og så kan vi andre have stuen i fred imens 🙂

Jeg har forsøgt at indrette rummet på drengenes præmisser, men stadig så jeg også kan holde ud at være i det 😉 De har været med til at vælge billederne, jeg har selv syet puderne og min farmor har strikket tæppet på day bed’en, der kan slås ud til dobbelt størrelse, så vi kan ligge 4 (5) på stribe og se film, med dyner og guf 🙂
Og så er der masser af gulvplads til togbaner og lego i massive mængder.

Når der om ikke såååå længe kommer en baby i hytten, er jeg sikker på det også vil blive et virkelig skønt rum at have, så vi alle kan være samlet og alligevel lave hver vores. Og så glæder jeg mig helt vildt til at sidde i ‘min’ lænestol, som jeg er sikker på er perfekt at amme i 🙂

5 kommentarer

 • Mari

  Hvor ser det godt ud. Jeg er også lidt nysgerrig på stolen. Den ser rigtig lækker ud, vil du afsløre hvad det er for en?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Tusind tak. Lænestolen hedder Ro og er fra Fritz Hansen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Sikke et fint rum med mange forskellige anvendelsesmuligheder:-) Hvor er den skønne daybed og fine lænestol fra mon?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Astrup

  Det er også blevet et meget smukt rum så jeg forstår godt i er glade for det. Er sikker på det vil blive en dejlig ammestol :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Det ser rigtig fint ud 🙂 Har i også en plakat med A ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på lækre, luftige Gulerodsbrud