På den igen...

It’s a…

mig2image (10)02

… baby 😉 Og en temmelig livlig én af slagsen.
(Wow, det er egentlig lidt grænseoverskridende at vise så meget af mig selv her på bloggen, det er jo ikke det linsen plejer at fange, men jeg håber I vil tage godt i mod det..)

Jeg er allerede i 23. uge, jeg kan ikke helt følge med! Det kan mit maveskind vist heller ikke, det føles ihvertfald som om det bliver strukket til det yderste og jeg er ikke i tvivl om, at min livmoder er ved at flytte godt og grundigt rundt på alle de andre organer derinde! Pyha, det er lidt vildt hvad ens krop skal (og kan) stå model til, men også helt fuldstændig fantastisk!
Jeg er ærlig talt lidt trist over, at det nok er sidste gang jeg skal opleve alt det her, på trods af alle de knap så fantastiske ting, der også følger med en graviditet (for mit vedkommende ihvertfald)
Som min læge (og mor til 3) var så sød at sige, da jeg var til check i uge 10; ‘Ja, det bliver ikke nemmere at være gravid for hver gang’.
Okay tak, så venter jeg da bare i spænding, på at se hvad min krop har tænkt sig at byde mig.. 😉

Som jeg kort nævnte før jul, vi var til midtvejsscanning d. 22. december. Alt var så fint og jeg blev endnu en gang vildt rørt over at se den lille vildbasse ligge og hygge sig.
Jeg mærker masser af liv hver dag nu, hver eneste gang jeg sætter mig ned et øjeblik, så bliver maveskindet ellers masseret indefra. Ja, det forstyrrer sågar min nattesøvn, men det kan jeg jo lige så godt vænne mig til 🙂 zzzz

Som jeg skrev om for noget tid siden, i dette indlæg, så ville vi gerne vide kønnet på den lille ny, der indtager vores familie til maj. Og det ved vi så nu 😉
Mange har også haft spurgt nysgerrigt til det, måske I kan gætte det ud fra billederne ovenfor?

Der kom mange bud, da jeg lagde et billede op på IG (@mormedmegetmere) i går. Der er jo også 50% chance for at gætte rigtigt. Og i dag har jeg så lovet at løfte sløret for det…
Den lille blyp, der gemmer sig i min mave, er…. en dreng. En lille bitte lækker lillebror. (Og nej, der var ingen tvivl ;))

Hvor heldig kan man lige være?

Drengene håbede lidt på en lillesøster, vist mest fordi de synes det er synd for mig, at jeg er ene pige i flokken. Men altså, mit lod i livet er at være omgivet af lækre mænd, kunne jeg ønske det bedre?

Var det blevet en pige, var hun nok alligevel blevet så smittet af sine fodboldspillende, tumletossede, værktøjsvilde, maskinoptagede, superhelteelskende brødre, at hun var blevet langt fra den pussenussenuttede, stillesiddende pige jeg forestillede mig jeg skulle have, for snart mange år siden.

Det er lidt sjovt, for reaktionen fra folk, der hører at der snart bor 3 (4) drenge i huset, er ‘Pyha’, ‘Der bliver godt nok gang i den’ og ‘Hold da op, I får da noget at se til’.
Men helt ærligt…! Hvorfor skulle vi få mere at se til end hvis det var en pige der kom? Bleerne skal skiftes, mælken flyde og nattesøvnen undværes uanset…
Og sjovt nok hører vi fra mange der har piger, at de kan være noget så temperamentsfulde, både som små og siden som teenagere.
Og nu kender vi jo ikke til andet end at have drengebørn…
Jo jo, bevares, indimellem skal jeg lige bide mig selv i tungen og huske mig selv på, at det er helt naturligt for dem at tumle rundt i sofaen. Men mon ikke også der er mange piger der tumler?

Jeg har tænkt rigtig meget over det der stereotype billede mange har af drenge og piger. At drenge er sådan nogen med krudt i r… og piger sådan nogen der sidder stille på en stol og tegner dagen lang. Men det er nu ikke det indtryk jeg får, når jeg kigger rundt i drengenes institutioner. Og en af Williams bedste venner/legekammerater i skolen er en pige…

Men altså, jeg er drengemor og sådan bliver det ved med at være. Jeg har endda sat flere ord på det i et tidligere indlæg, du kan læse her
Jeg glæder mig til at se mine drenge vokse op og gribe verden. Jeg er SÅ spændt på at lære lillebittebror at kende og finde ud af hvad han er for én. Indtil videre er det bare skønt at kunne kalde ham ‘han’ i stedet for den eller det. Og for drengene har det også været rigtig fint at vide hvad der kommer. Og Sigurd kysser stadig maven hver eneste dag 😉
Jeg glæder mig til at se dem udvikle sig som storebrødre for den lille bitte spire.

Nu mangler vi så bare at finde ud af hvad han skal hedde….

 

Jeg har ikke shoppet meget til lillebror endnu, vi har selvfølgelig også en del på lager, men jeg kan også mærke at jeg har lyst til at der skal ske lidt nyt. Det er efterhånden snart 7 år siden jeg købte de første ting til William… (gisp, det er egentlig helt vildt at tænke på)
Indtil videre har jeg dog shoppet lidt leo og striber til ham, som vist på billedet ovenfor (for ja, jeg synes sagtens at drenge kan gå i leo, det er da ret så meget et maskulint vilddyr?)
MarMar leo leggings // MarMar Leo bluse a la denne // Bløde, stribede MarMar uld/bomuldsbukser

13 kommentarer

 • Katrine

  Først stort tillykke og hvor bærer du det dog flot!
  Skønt med en 3. dreng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AL

  Tak for en super blog. Dejligt at læse med. Gode opskrifter m.m.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Stort tillykke med lillemanden. Ja, hvor heldig kan man lige være ! 3 drenge er bare det bedste. Har selv 3 fantastiske eksemplarer (og en hankat). At være drengemor kan sagtens indeholde tyl, cafeture, kys, fortrolige og perlearmbånd, som du selv siger udfordrer børn jo stererotyperne så rigtig fint. Det er i hverttilfælde min erfaring. Så atter tillykke og held og lykke med jeres liv med 3 fantastiske drenge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Du ser fantastisk ud med sådan en fin gravid mave! Og så tror jeg, du har så evigt ret mht forskellen på drenge og piger, og at piger ikke nødvendigvis er blidere. Penny har i hvert fald et temperament som siger spar to, og jeg kan virkelig godt frygte for, om det bliver værre i takt med at hun bliver ældre. Her tumles i øvrigt også og hun er ret uregerlig, og jeg tror bestemt ikke, det havde været værre hvis hun havde været en dreng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Du er smuk, også med mave 🙂 Jeg tænkte nok det var en dreng, stort tillykke med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk! Du er en heldig (og flot!!!!) drengemor :)-

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Vil bare lige sige, at du har en dejlig blog! Du virker som en, der elsker at være mor – sådan har jeg det også selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Astrup

  Stort tillykke med endnu en dreng og med så lækre og søde drenge i laver kan det kun blive godt :0) Jeg glæder mig til at følge ham og hans brødre i den nye rolle som storebror og storebror til 2.
  Jeg er sikker på der er lige så meget liv i piger og drenge men at være drengemor er bare få dejligt… August på næsten 9 er den største puttegøj og elsker at kysse og kramme sin mor :0) (derhjemme selvfølgelig) ;0)
  Stort tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • candmor

  Kære Pernille, hvor ser du og maven bare fine ud, og stort tillykke med endnu en dreng til flokken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Tillykke 🙂 jeg har, nok som du, altid forestillet mig at jeg fik en lille pige på et tidspunkt. Men nu er jeg den glade ejer af tre styks søde drenge – og glæd dig, det er så skønt. Og jeg fik også en masse dumme kommentarer (velmente) men jeg fik også en fra en ældre mand (over 80!) som synes det var SÅ heldigt at den tredje var en dreng – så kommer den nuværende mindste dreng ikke til at føle at der kommer en lille prinsesse og overtager det hele 🙂
  Jeg har min egen lille drenge-klub – tænker nogle gange over hvor stolt jeg er nu – og ikke mindst hvor stolt jeg vil blive når de bliver større. Hurra du skal have en dreng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Stort tillykke, er enig i alt det du skriver.. Er mor til 3 drenge og det er fantastisk, Intet mindre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Pernille. Hvor der du dejlig ud. Jeg kan godt forstå din tanke om at det er lidt trist at det nok er sidste gang du skal prøve at være gravid. Jeg har jo allerede 3 dejlige unger, og skal bestemt ikke have flere, men jeg har det på samme måde. Har haft nogle dejlig nemme graviditeter, så jeg gad faktisk godt prøve det igen 🙂
  Og hvor skønt med endnu en dreng til flokken. Drenge er skønne, og behøver bestemt ikke være nogle vildbasser – og ja trust me – piger kan i den grad have temperament 😀
  God dag til dig.
  Kh Lena

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På den igen...