Den bedste slags...

GoCook – børn i køkkenet

113111112114115

COOP har netop lanceret en ny app der hedder GoCook og den er vi i fuld gang med at teste herhjemme.
William, der efterhånden er ved at være 6,5 år (!!), er vild med at være med i køkkenet. Specielt når han får lov til at lave det meste selv og det vil jeg selvfølgelig gerne støtte, for tænk en hjælp det vil være, når han kan begynde at have maddag og stå for aftensmaden selv…!

Den nye app er let at gå til og tilmed udviklet, så den er nem for børn at bruge i køkkenet. Opskrifterne er inddelt i emner som f.eks. jul, dessert & bagværk, mellemmåltider, fisk & skaldyr, fjerkræ, madpakker og kød & gryderetter.
Derudover er der også en kokkeskole og et leksikon, hvor man kan blive endnu klogere på de mange forskellige madvarer og fødevarer der findes.

Hver opskrift indeholder et billede, en ingrediensliste og en trin for trin guide, der holder én i hånden hele vejen.
William er ikke helt med på mængder og mål endnu, så jeg hjælper ham undervejs. Det er nu også hyggeligt at være to om det 😉

Den første opskrift vi kastede os ud i, var cookies med nødder, chokolade og rosiner. Hvad ellers på en julehyggedag?
Resultatet blev super godt og nu bladrer vi af sted i appen for at finde ud af hvilken aftensmadret vi skal kaste os over næste gang.

Det er svært ikke at lade sig friste af de mange lækre billeder og for mig er det en stor hjælp at kunne få et hurtigt overblik og nye ideer til middagsretter. Selvom jeg elsker at lave mad, kan jeg indimellem være så idéforladt, at jeg simpelthen ikke ved hvad jeg skal finde på at sætte på bordet.

Appen hedder GoCook og kan hentes helt gratis, med de bedste anbefalinger herfra. Og på Facebook kan I følge GoCook lige her

Rigtig god torsdag og glædelig 4. december.
(Synes godt nok decemberdagene går hurtigt, er det bare mig der har det sådan?)

2 kommentarer

 • Tusind tak for info/inspiration. Jeg har straks downloadet app’en og vil gå igang med at blive inspireret. Min datter er kun knap 3 år, men hun elsker at være med i køkkenet – og så elsker hun iPad. Så mon ikke hun er med på at teste den.

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Jo det lyder som en perfekt kombi 🙂
   Håber I får lige så meget glæde af den som vi har allerede, mine drenge har også været med i køkkenet fra de var et par år

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste slags...