Vinderen af Lego Batman 3 spillet

Glædelig 1. december..

32124567891011121314

Jubii, endelig er det legalt at jule 🙂
December er over os, med al den magi der følger med og jeg elsker det allerede.

I stuen er der flyttet et lille træ ind, som Sigurd virkelig hyggede sig med at pynte. Det lyser så fint op i aftenmørket og spreder hygge.
I weekenden fik jeg hængt lidt julepynt op, drengenes seje hjemmelavede kreationer pynter fint på hylden, misteltenen er på plads (selvom W dog nægter at komme og kysse mig når jeg stiller mig under den) og i køkkenet er pakkerne kommet op ovenpå tavlen. En af de efterhånden faste juletraditioner i vores lille hjem.

I går flyttede nissen ind, drengene har ventet spændt på at se om han eller hun kunne finde vej igen i år. Pakkekalenderne hænger klar og pynter, imens de venter på de ivrige fingre, og jeg ved at det er to spændte drenge, der venter på at komme hjem og åbne første pakke i eftermiddag.
Vi gør ikke den slags om morgenen, for det ville så indebære at vores dage i december skulle starte omkring kl. 4 og det synes jeg alligevel er lidt for tidligt!
I morges var mælken blå, et hit hvert år! Og nissen havde tabt sine briller foran døren, han eller hun må have haft travlt.. Bliver spændende hvilke løjer vi skal udsættes for i løbet af måneden..

Mange novemberaftener er blevet brugt på at pakke 4×24 pakker ind, plus det løse, så jeg kunne glæde en helt masse med pakkekalendere. I år har jeg så besluttet at forkæle mig selv med en Mumi-kalender, så jeg også har noget at åbne sammen med mine 3 drenge 🙂 Eller jeg kunne vel egentlig bruge undskyldningen, at det er babys julekalender?..

I aften står menuen på risengrød og julekalender. Det bliver nu så hyggeligt, jeg er ihvertfald fan!

6 kommentarer

 • Tenna

  Hvor ser det bare hyggeligt ud! Er lige nødt til at høre, om du kan huske hvor du har købt den meget flotte svane henne? For jeg er vild med de fugle man kan få, men måske endnu mere vild med svanen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Tak skal du have Tenna. Jeg købte svanen sidste år i en julebutik udenfor Herning, så jeg er desværre ikke sikker på at den er så let at få fat i..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe god idé med blå mælk! Det må jeg hellere teste – og se om det er Manden eller Lillepigen, der får den største overraskelse 🙂

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Ja det kunne være en sjov test. Det er på en måde bare helt helt forkert at mælk er andet end hvidt, men drengene elsker det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser og lyder det dog bare hyggeligt – jeg gad godt at være barn hos jer 🙂
  Også en rigtig glædelig 1. december til dig og din familie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Lego Batman 3 spillet