Kalenderpakker og tanker om det...

En lille bitte STOR nyhed. . .

32

Jeg har gået og gemt på en lille bitte hemmelighed de sidste måneder.
Det har ikke været let, for jeg har været hårdt ramt og måske nogen af jer har bemærket at jeg ikke har været helt så aktiv som jeg ‘plejer’…

Sagen er den, som det sidste billede måske afslører (?), at William og Sigurd skal være storebrødre.

I sidste uge fik vi endelig kigget ind til den lille spunk, der lå og sprællede og så ud til at nyde det! Jeg var virkelig bange og nervøs op til scanningen. Frygtede at det lille hjerte ikke slog, så da hun satte scanneren på min mave og der med det samme kom et billede frem på skærmen af en lille fis der lå og sprællede med benene over kors trillede tårerne ned ad mine kinder. Endelig kunne jeg for alvor glæde mig, de 3 måneder med voldsom kvalme og træthed havde ikke været forgæves. Endelig kunne vi fortælle drengene hvorfor jeg har været så meget ikke mig selv de sidste mange uger.

De blev simpelthen så glade. Sigurd glæder sig til at skulle være storebror. Han kysser maven/babyen hver dag, i går sagde han ‘jeg elsker når babyen kommer ud til os, så passer jeg på den’ – det går altså lige i hormonerne på mig 🙂

William har en alder denne gang hvor han virkelig forstår hvad der sker. Han er meget interesseret i at følge med, spørger meget til hvordan det hele fungerer, navlestreng, moderkage osv. Det er så skønt at kunne dele glæden!

På trods af massive udfordringer med kvalme og træthed (kan man virkelig være SÅ træt!?) og en hurtigt voksende mave der skulle gemmes væk, har jeg forsøgt at holde fast i hverdagen som den altid har været. Jeg har været med til alt det jeg kunne, forsøgt at lave god aftensmad de fleste aftener og i det hele taget forsøgt at sørge for at drengene ikke skulle lide under graviditetsgenerne. Anders og jeg har dog haft snakket meget om det i forvejen, at det højst sandsynligt ville blive nogle hårde måneder, for det var det også de to første gange. Og selvom ikke to graviditeter er ens så har det alligevel holdt stik denne gang. Selvom det alligevel har været MEGET anderledes end med W og S. Denne gang har min kvalme været værst om eftermiddagen og aftenen. Ydrk…
Jeg håber den går væk meget snart, for jeg har virkelig glædet mig til at skulle NYDE at være gravid!

Og nu jeg lige er her, så vil jeg lige sige undskyld til alle dem der har manglet eller ventet på svar fra mig, hvad enten det er herinde, på mail eller på IG. Jeg har virkelig forsøgt at hænge i, men jeg har ikke nået alt, det må jeg erkende. Men det betyder nu ikke (på nogen måde) at jeg ikke læser jeres kommentarer og mails. Jeg nyder det, så bliv endelig ved. Jeg skal nok forsøge at hænge i og komme på banen igen lige om snart 🙂

Jeg kan nok ikke love, at der ikke vil komme en snert af babyunivers herind de næste (mange) måneder, det ville på en måde være mærkeligt andet, når nu det er så stor en del af mit liv igen.. Men jeg lover, at jeg også nok skal holde fast i mig selv og alt det jeg allerede er.. Jeg håber I stadig har lyst til at følge med 🙂

Rigtig god weekend!

30 kommentarer

 • Lou

  Jeg fik aldrig kommenteret den anden dag, men du skal også have et stort tillykke herfra <3
  Det var da den dejligste nyhed!

  Kh Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Tusind tak Lou. Ja det er ret fantastisk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • STORT tillykke Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla.

  Eeeeeeej Tillykke Pernille og resten af din skønne familie! Jeg havde godt tænkt at der måtte være et eller andet – og denne nyhed er jo helt fantastisk! 🙂
  Håber helt sikkert at der kommer babyspam 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Stort tillykke! Jeg synes kun det vil være skønt med nogle baby/gravidindlæg. Men jeg er også selv gravid med vores nr. 2 😉 Jeg krydser fingre for at du snart er på vej ud af “kvalmeland”. Endnu en gang stort tillykke. Tre børn – det er sejt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe R. Nygaard

  STORT TILLYKKE.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Astrup

  Endnu engang stort tillykke til jer alle 3 :0) Jeg glæder mig meget til at følge med i jeres nye liv :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe stort tillykke, hvor er det bare en dejlig nyhed 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih STORT tillykke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh tillykke. Sådan en scanning er bare noget af det mest fantastiske, når man har gået og været spændt. Det er næsten som et magisk vindue:) Det er så dejligt! Og jeg vil helt sikkert gerne læse med stadig væk:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hjertelig tillykke. Vi har lige fået nr 4 for 6 uger siden. Der findes ikke noget mere fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe stort tillykke – altid skønt når man kan gå glad fra scanning 🙂
  /tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene J

  Stort tillykke med graviditeten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Olesen

  Stort tillykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt! Kæmpe tillykke – glæder mig til at følge med på sidelinjen.

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke <3 Jeg har mig fundet herind helt tilfældigt, så jeg kender ikke til dig og dine drenge eller hvor gamle, de er, men jeg vil lige fortælle dig, at da vi fik nummer tre for 18 mdr. siden, så var det tusind gange nemmere, end da vi fik nummer to, fordi de to store nu havde hinanden, når jeg var optaget af baby. Dér blev familien virkelig fuldendt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fantastisk. Stort tillykke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Aronsson

  Stort tillykke med det. Jeg tænkte faktisk på, om du var gravid, da jeg så dig til gymnastik i onsdags, men man spørger jo ikke ;-). Mvh. Lene fra S’ mødregruppe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hjertelig tillykke sikke en dejlig stor nyhed. Og det med tre børn, det kan godt anbefales.
  Kh Maria (min-mors-mirakler.blogspot.dk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en herlig nyhed. Stort tilykke! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna Bjernø

  Kæmpe stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Megastort tillykke. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Stort tillykke!
  Og hvis det er nogen trøst så er vi andre også trætte i disse mørke efterårsmåneder 😉
  Så luk du bare øjnene i og vågn op igen til foråret og en baby!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stoooort tillykke. Dejlig nyhed. Det med trætheden bliver bedre lige om lidt – det har det i hvert fald gjort for mig lige jer omkring 12-ugers scanningen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så fantastisk! endnu engang tillykke 🙂 stort kram herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Stort tillykke 🙂
  Min store datter glæder sig også helt vildt til at skulle være storesøster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ET STORT TILLYKKE!!! Og fantastisk reaktion fra Storebror 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FruThornholm

  Stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kalenderpakker og tanker om det...