ISIS Give Away

Kalenderpakker og tanker om det…

003001002

I søndags fik jeg for alvor taget hul på kalendergaveknokleriet. Jeg har samlet lidt ind henover de sidste par måneder og mangler stadig en del, men nu er jeg for alvor i gang.
Og jeg synes egentlig også det er rart at kunne fordele indpakningen ud over nogle dage, for det tager sin tid at pakke 120 gaver ind!

I år skal William, Sigurd, Anders og min lillebror forkæles. Derudover skal min mor , traditionen tro, have gaver også, men de er fra min far. Sådan på papiret 😉

Hvis du er nysgerrig efter at se mere fra de foregående år eller hente lidt inspiration måske, så kan du se indlæggene her

Der er helt sikkert mange forskellige holdninger til kalendergaver.
Jeg har også haft skrevet nogle af mine tanker om det de sidste par år, men nu får I nogle af dem her (igen måske)
Jeg er af den holdning, at det er en hyggelig ting at gøre i december, som mine kollegaer, venner og familie nok kan skrive under på, så er jeg en værre julegris, og jeg mindes stadig mine barndomsdecembermåneder med glæde. Vi stod op til et lille stykke chokolade, en pakke rosiner eller lignende, og det var lykken! Og netop fordi det kun er 24 dage, så bliver dagene nydt og bliver på ingen måde en vane.
Jeg synes det er en hyggelig optakt til juledagene og en fin mulighed for at gøre nogle af de ting jeg alligevel skulle ud at købe til drengene til gaver i stedet. For i princippet er det jo en slags gave til dem hver gang jeg køber nyt tøj til dem osv. også selvom det er nødvendigt.

Billederne ovenfor kan måske give det indtryk at vi bruger mange penge på kalendergaver. Og jo, det er nok ikke helt forkert. For jeg prioriterer at bruge så mange penge på dem, at det er ordentligt ting og ikke alt muligt bras der er ødelagt inden det bliver pakket helt ud. Til gengæld kan nogle af pakkerne sagtens indeholde f.eks. fodboldshorts, en t-shirt eller andet mere praktisk, som jeg alligevel ville have købt. Og andre dage kan det “blot” være en figenstang.
De fleste af tingene har jeg købt på tilbud til skarpe priser, og har som regel i tankerne at samle sammen i løbet af året, når der er gode tilbud.

Til gengæld bruger vi ikke massivt mange penge på julegaver til drengene, for de får så mange gaver den aften, at det for os giver mere mening at se deres glæde i de 24 dage op til jul og nyde gaverne sammen med dem undervejs, når de får f.eks. et spil eller en (jule)film.

Og så glæder jeg mig helt vildt til at hænge robotkalenderen op igen i år 🙂

Jeg arbejder på et indlæg med inspiration til kalendergaver, hvis I er nogen der kunne have brug for lidt inspiration i den retning.

Hvordan er holdningen til kalendergaver hjemme hos jer?
Har du gode ideer til hvad pakkerne kunne indeholde, så skriv også gerne en kommentar med det, så vi kan inspirere hinanden

Rigtig god dag

5 kommentarer

 • […] holdninger til. Jeg har skrevet om det de sidste par år også, de indlæg kan du læse her og her Herhjemme får drengene kalendergaver. Ikke om morgenen, for så vågner de bare kl. 5 (!!), men […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det på fuldstændig samme måde ift størrelse og indhold af kalendergaver. Jeg plejer også at starte indkøbene allerede hen over sommeren, men er i år ikke kommet i gang før nu. Netop i dag har jeg dog fundet nogle ret gode ting, synes jeg, så føler mig optimistisk og sikker på, at jeg får styr på det i tide 🙂
  God weekend.
  /tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi giver også 1 gave om dagen, og i år skal jeg for første gang ud af finde 3×24 gaver. Jeg er ikke kommet i gang for alvor endnu, hvilket er meget ulig mig, så det begynder at fylde mere og mere, at NU skal jeg snart i gang. Heldigvis har jeg også gaver liggende i skabene, da jeg også samler i løbet af året, men jeg har absolut intet overblik over, HVAD der ligger i skabene endnu!

  Vi starter dog altid d. 1/12 med at give hvert barn en chokoladejulekalender i gave, så der er jo kun 23 tilbage 😉

  Ellers køber jeg små ting som f.eks. blyanter, viskelæder, julepynt til værelserne, Lego (Bilka har tit små poser til 25 kr.), Og ellers får mine børn også tøj i gaver, da de alligevel skulle have haft det.
  Nå ja, så har jeg også tidligere købt et blad, f.eks. Lego eller Frost blad, eller et Anders And blad.

  Håber, du kan bruge nogle af mine forslag. Jeg vil se frem til dit kommende indlæg om inspiration til pakkekalendergaverne 🙂 Jeg har selv planer om at gøre det samme. Nu må vi se, om jeg når det….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er vi så heldige at der som regel flytter nisser ind i uret hjemme hos os i december:) men HVIS jeg skulle lave en pakkekalender ville jeg nok gå efter farveblyanter og andet penalhusfyld, letlæsningsbøger, hårpynt, figurer, perler og kreating.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg køber også ind løbende, og der er også mange praktiske ting i gaverne. Det kan være tandbørste, tandpasta, ting til penalhuset, sokker, undertøj, deo (til de store), biler (til den lille), film, bøger – mange bøger. En nem ting med tre læseheste i huset.
  / Susanne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ISIS Give Away