Give Away - Vind Haribo pastiller og gavekort til HAY

Bunken vokser…

1234567

Jeg har udfordret mig selv endnu en gang. For et par uger siden blev denne pude færdig. Selvom jeg hader at sy de her små spidse rhomber sammen, så er jeg ret tosset med resultatet, og så er det alligevel kampen værd 🙂
Nu tror jeg heller ikke vi ligefrem mangler puder… Men det er så spørgsmålet om jeg kan stoppe igen..

Jeg havde håbet at det sidste møbel ville komme i denne uge, så jeg kunne have indrettet det sidste af rummet. Det skulle faktisk have været leveret i sidste uge, i tirsdags skrev de at de havde modtaget det nu og at de ville sende det tirsdag eller onsdag, men jeg har stadig ikke modtaget nogen afsendelsesmail. Åh det er virkelig øv, efter nu 8 ugers ventetid er det altså svært at blive ved at være tålmodig 😉 Specielt når jeg ved at de har haft den stående i flere dage..
Nå, forhåbentlig bliver næste uge, ugen hvor jeg kan gøre 1. salen færdig, så vi for alvor kan få glæde af alt det nye 🙂
– og jeg kan vise det ordentligt frem til jer også

Inden jeg smutter igen vil jeg lige ønske jer alle en skøn fredag og dejlig weekend!

Anders har weekendvagt, så jeg er alene på pinden med drengene, men mon ikke vi nok skal finde ud af at få det bedste ud af det 😉
Hvad skal du bruge weekenden på?

3 kommentarer

 • Katja Astrup

  Den der Leo grå bund er simpelthen for lækker :0) Alle dine puder er fantastiske og jeg er så misundelig på hvor hurtigt du får dem syet. Jeg håber i havde en skøn weekend dig og drengene :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Kathrine Brændgaard

  De er så fine, dine puder. Glæder mig til at se 1 salen, det må se vildt fedt ud 😉
  Thea og jeg skal mødes med mødregruppen i dag lørdag. Det glæder vi os til, da det er laaaaang tid siden, vi så dem sidst 😉
  God weekend til dig også

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give Away - Vind Haribo pastiller og gavekort til HAY