Forsinkede weekendskud

3 Derma vindere

3

Tak til alle jer der ville være med i Derma Støt Brysterne Give Away’en. 

Nogle af jeres kommentarer har været barsk læsning. Forfærdeligt at så mange af os har eller har haft kræft tæt inde på livet. Om det så er arbejdsrelateret, blandt familie, venner eller endda nogle af jer selv, der kæmper eller har kæmpet med det.

Det viser helt tydeligt, at der stadig kan gøres meget og at al vores støtte gør en forskel, for det gør det. Ingen tvivl om det!

Jeg har, helt tilfældigt, trukket 3 heldige vindere af en forkælelsespakke, som er:

Mette Süberling, Gro & Lærke Duus

I må meget gerne sende mig en mail (pernille-bang(a)hotmail.com) med jeres adresse.

Forkælelsespakken kan købes online lige her, der er endda fri fragt, og hver pakke sender 50 kr. af sted til Støt Brysterne. Og når du køber Dermaprodukter frem til og med d. 31/11 2014 støtter Derma med 5 kr. pr. solgt produkt.

Jeg synes det er en super god måde at gøre noget godt for sig selv eller en man holder af, der samtidig støtter en virkelig god sag. Det uhyggelige er jo, at ingen af os kan sige os fri for at være i farezonen for en dag selv at blive ramt…

Med det vil jeg ønske jer alle en rigtig god dag, pas på jer selv og hinanden. Og sørg for at sende masser af kærlighed af sted til dem der omgiver jer <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forsinkede weekendskud