Guld i vindueskarmen

Derma Støt Brysterne Give Away

1234

Et trist faktum er, at vi vist alle kender ihvertfald én kvinde der har eller har haft brystkræft. 1 ud af 9 danske kvinder rammes og hver dag lever mere end 56.000 kvinder med sygdommen.

Der forskes stadig i årsagerne til kræft, men de 3 hovedgrupper er arvelighed, livsstil & miljø samt spontan opståen. Det er ikke let at gøre så meget ved de to af dem, men livsstil & miljø er vi selv med til at påvirke.

Jer der har læst med længe, ved at jeg er fortaler for økologi og produkter uden parfume, parabener, farvestoffer og (andre) allergifremkaldende stoffer.

Huden er kroppens største organ og om vi vil det eller ej, optager vi de stoffer vi udsætter den for. Fx. kemi fra tøj, creme og parfume. Jeg kunne f.eks. aldrig finde på at tage noget tøj på, som ikke har været vasket først.

Jeg har længe været fan af Dermas hudplejeserie, der både er Svanemærket, deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og økologisk certificeret af Ecocert og serien er derfor helt uden parfume, parabener og farvestoffer.

Jeg er nu endnu mere fan, for de har valgt at støtte brysterne. Fra 1. september – 30. november 2014 går 5 kroner per solgt produkt til Kræftens Bekæmpelse og kampen mod brystkræft. Derudover har de sammensat en forkælelsespakke med rensegel, ansigtscreme, bodylotion og renseservietter, der ubeskåret støtter det gode formål med 50 kr. pr. solgt pakke. Pakken kan købes lige her og der er tilmed fri fragt i hele perioden.

En lækker forkælelsespakke til dig selv, din mor, datter, veninde eller kollega. Der samtidig støtter en vigtig sag, som vi alle har haft inde på livet på den ene eller anden måde…

Jeg har fået æren af at forkæle 3 af jer med en lækker pakke som ovenstående.

Alt du skal gøre for at være med, er at skrive en kommentar til dette indlæg inden d. 16. september kl. 19. Du må meget gerne dele din oplevelse med kræft; om du har været så heldig at være skånet eller om du, som mig, har haft det tæt inde på livet. Det er dog ikke et krav for at deltage.

Rigtig god aften til jer alle!

 

P.S. Jeg vil egentlig helst forkæle mine faste læsere af bloggen, så jeg vil blive utrolig glad hvis du vil følge med via Bloglovin? ? du skal blot klikke her og trykke follow, så er du sikker på ikke at gå glip af updates på bloggen
Og også meget gerne følge med og dele på Facebook og/eller Instagram @Mormedmegetmere

Kig forbi efter d. 16. og se om du er en af de heldige vindere. Jeg forbeholder mig retten til at trække en ny vinder hvis jeg ikke har hørt fra den heldige indenfor 5 dage.

47 kommentarer

  • Har haft kræften tæt på familien. Den skal bare holde sig væk!

    Lækre produkter for øvrigt.

    Mvh. Leslie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Skjøde Baes

    I en alder af 35 år har jeg sendt to veninder afsted til til operation kemo og stråler og rekonstruktion – føj et pr det har været fir begge og deres familier. Som veninde og tilskuer er det eneste støtte – skuldre at snakke tude ud hos og så var det med det store overskud på og prøve at hjælpe til med mad rengøring og sitning af unger så der var det mindre i stakken af bekymringer. Begge er frikendt efter første scan og alt er krydset!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lis Vinter

    Jeg har mistet både familie og venner til kræften !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] Tak til alle jer der ville være med i Derma Støt Brysterne Give Away’en.  […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten Toft

    Støt brysterne kan der ikke gøres nok opmærksomhed på. Både min mor og mormor har haft brystkræft og jeg er i høj risiko-gruppen..
    Så står! og jeg vil da gerne vinde:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene J

    Min morbrors kone har for nyligt fået beskeden, at hun netop har vundet over brystkræften. SÅ dejlig en besked :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Astrup

    Dejligt med støtte til kræftens bekæmpelse. Jeg har skrevet det før hos dig men skriver det gerne igen jeg mistede min far til kræften i okt 2008, en frygtelig tid og jeg savner ham stadig hver dag.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Bisgård Sørensen

    En frygtelig sygdom, som jeg kender flere som har haft, og som heldigvis alle har overlevet! Jeg vil meget gerne være med <3

    Kh Rikke

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Duus

    Dejligt at Derma er gået ind i kampen mod kræft!
    Det er en sygdom, som rammer alt for mange, og vi kan alle blive ramt af den.
    Har selv haft kræft tæt inde på livet, og vil altid gøre mit for at oplyse om, og støtte kampen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min elskede mor har haft kræft to gange, men er nu igen kræft fri. Så det har været tæt på, men ikke prøvet på egen krop.

    Lækker give away.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anni

    Vi har (7-9-13) været forskånet for den forfærdelige sygdom i min familie og omgangskreds.
    Kræft er forfærdeligt, og jeg ønsker inderligt, at
    vi snart finder kuren mod den!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror desværre næsten at ingen af os kan sige os fri for ikke at have haft kræft inde på livet 🙁
    Lortesygdom…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten Olesen

    I mit arbejde som sygeplejerske har jeg mødt rigtig mange kræftpatienter, men personligt har jeg heldigvis ikke oplevet det.
    Dejligt at Derma vil støtte.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine B

    Min familie har været ret forskånet. Dog måtte min bedstefar forlade denne fantastiske verden tilbage i 2007 pga. Kræften. Han nåede dog de 87 år – og hans sygdomsforløb varede kun en god måneds tid.. Han var en skøn mand – han får lige en tanke herfra hertil morgen !
    Håber at min familie fortsat kan slippe for denne frygtelige sygdom – og at vi med tiden bliver bedre til at bekæmpe sygdommen – den fortjener ikke at leve !

    God dag!
    Kh. Stine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla K.

    I december 2013 fik min svigermor konstateret brystkræft. Heldigvis er hun i dag kræftfri takket være dygtige læger og effektive sygehus-system. Hvis jeg vinder, er der derfor ingen tvivl om, at hun skal forkæles med de lækre Derma produkter. Hun har været igennem en hård periode, så hun fortjener det virkelig. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

    Jeg vil gerne deltage.
    Min mormor havde brystkræft.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Gunnersen

    Lykkeligvis har jeg selv og mine allernærmeste været forskånet. Men min svigerinde fik brystkræft, da hun havde fået sin tredje søn, som på det tidspunkt var 4 måneder gammel. De troede det var en mælkekirtel. Hun er heldigvis kræftfri i dag

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gro

    Jeg står selv i det, fik konstateret brystkræft i marts måned i en alder af 34 år, og mangler nu en gang kemo og så stråling og antihormonbehandling derefter. Dejligt når firmaer vil støtte kræftforskningen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Bøgild

    Min venindes mor er lige blevet erklæret kraftfri. Det fejrede vi med kage og the efter skole i onsdags.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla.

    Hej Pernille.
    Lækker lækker give away! Jeg krydser fingre.
    Min familie har desværre været rigtig hårdt ramt af kræftens onde konsekvenser! Det er heldigvis noget vi er kommet nogenlunde i gennem og vælger nu altid at nyde hverdagens små øjeblikke 🙂
    Jeg glæder mig til at vi læsere må blive indviet i jeres store projekt på 1. sal 🙂
    Mvh. Camilla.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Rasmussen

    Spændende giveaway. Jeg prøver at bilde mig selv ind, at jeg er forskånet for kræft (fordi jeg ikke vil vedkende mig min egen forhøjede risiko), men har mistet min morfar til kræft, min mormor har haft både 2x brystkræft og hudkræft og min farmor tabte også kampen til kræft.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Deltager gerne.

    Desværre har jeg haft den frygtelige sygdom tæt på, da min skønne svigermor døde en alt for tidelig død. Smerten af oplevelsen sidder stadig dybt i mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabine

    I mit arbejde som sygeplejerske har jeg mød mange kræftpatienter, men også har haft sygdommen i familien ;( Sygdommen er frygtelig, men heldigvis er der meget forskning på området og gode behandlings metoder og mange patienter bliver helbredt 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • malene grove

    Jeg har desværre haft flere familiemedlemmer og et par veninder der har tabt kampen til den modbydelige sygdom. Lige nu har vi en reserve bedstemor der er blevet opereret for kræft i lungerne og de har mistanke om at det har bredt sig yderligere. Så det er en rigtig usikker og uvis tid både hun og os der er tæt på er i….ikke rart. Men vi håber meget at hun klare det og for nogle gode år endnu.
    Så jeg har og har haft det alt for tæt inde på livet. støtter også derfor altid forskning til denne umenneskelige sygdom.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Bjerregaard

    God sag at støtte. Desværre døde min mor af brystkræft alt for tidligt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi har godt nok været skånet for brystkræft, men har mistet 2 af 4 bedsteforældre til kræft, samt min bedstemor og lillepigens oldefar har lige fået konstateret kræft… Så pænt ramt vil jeg godt sige vi er… Det er en forfærdelig sygdom – og al forskning her under er bare godt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva k

    Krydser fingrene 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Jeg var til min gudmors bisættelse for små 3 uger siden. Det startede i hendes bryst og sluttede i hele hendes krop, og var generelt et alt for langt og opslidende forløb. Heldigvis var bisættelsen helt i hendes ånd med efterfølgende håndmadder, øl og vand i hende og hendes mands hjem. Det var meget afslappet og føltes næsten som om hun var der. <3

    Jeg hader kræft. Det værste ved den sygdom er, at den tager alle de gode mennesker.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten Dalhøj

    har selv været ramt for 6år siden, men er rask. Hæslig sygdom

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene Høj

    Min mormor døde af kræft for over 10 år siden. Hun så ellers ud til at klare sig godt og kom godt igennem en operation, men der stødte desværre komplikationer til, så hun døde et par dage efter operationen. Mange familiemedlemmer på min mors side er døde af kræft, men det er ikke den samme form.
    I forbindelse med mit arbejde kommer jeg tit i kontakt med kræftramte mennesker – Det er en grum sygdom uanset alder!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

    Sejt Derma! Min mormor har haft brystkræft for en del år siden, men hun er heldigvis kommet over det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Min mor et kræftramt. Kræft i halsen. Egentlig er hun færdigbehandlet, men både hendes hals og hendes psyke er voldsomt ramt. Hun får mad gennem en sonde i næsen og det skal hun gøre, ja indtil hendes krop kommer ovenpå. Det lover lægerne, at den gør, men denne her sygdom har man hørt så meget dårligt om, at der sidder et lille spøgelse på skulderen og hvisker om man nu også kan være helt sikker på, at hun bliver rask. Jeg prøver ikke at lytte. Hun skal bare blive rask.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Süberling

    Dumme, grimme sygdom…. Den har jeg haft inde på livet flere gange; min veninde fik livmoderhalskræft som 27-årig. Det blev opdaget så sent, at de måtte bortoperere hele hendes underliv, på nær den ene æggeleder. Derudover fik hun fjernet lymfer fra brystet og ned til knæene. Hun får dermed aldrig børn…
    Blot en af flere kræfthistorier.

    Dejligt at Derma vælger at støtte! Jeg bruger deres rensegel og er meget tilfreds med den. Jeg må da have købt et lille lager i denne periode, så der kan ryge nogle støttekroner afsted:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • pia sroka

    Min mormor døde allerede som 50 årig af brystkræft,så jeg støtter.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne Hansen

    Min mor har haft kræft to gange. Frygten for at det vender tilbage vil altid være der. Men vi forsøger alle at leve i nuet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi Kjeldgaard.

    Jeg mistede min mor da jeg var 27 år og lige havde fået mit 3 barn,7 mdr før.min barsel blev brugt hos
    Mine forældre , hvor jeg var både sygeplejerske og datter. Min mor blev 51 år. 2 dage efter min mor var død, fødte min lillesøster hendes første barn. Det var så psykisk hård periode for os alle sammen, fordi vi både var jublende lykkelige for vores nye små babyer og samtidig så ødelæggende kede af det fordi vores mor havde tabt til kræften, og vores børn nu ingen mormor havde længere.

    Jeg har siden min mor døde i 1997, hvert år samlet ind til kræftens bekæmpelse. Alle mine 4
    Børn var været medindsamlere lige siden og har selvfølgelig samlet ind alene da de blev gamle nok.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er en lorte-sygdom.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det et fint initiativ.
    I dag kunne min elskede faster være blevet 68 år, men pga kræft blev hun revet væk fra os sidste år. Hun havde egentlig kæmpet kampen for flere år tilbage og var blevet erklæret rask, men kræften sneg sig tilbage og vandt desværre.
    Jeg håber, at med al støtten, at forskerne formår at knække koden bag kræften.
    De største tanker til kræftramte, deres familier og alle dem, der dagligt bekæmper denne grufulde sygdom.
    Mange hilsner fra Dianna

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Seidelin

    Følger og liker på bloglovin’ <3

    Jeg skrev min bacheloropgave omkring brystkræft. Da jeg fik min autorisation (som sygeplejerske) arbejde jeg i en onkologisk ambulatorium <3 Det er virkeligt et spændende men hårdt felt, men det er en fod fornemmelse at kunne ude omsorg til folk hvor det gør en forskel <3
    Kh Maria Seidelin

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Leila

    Gudskelov har vi indtil nu været forskånet med brystkræft i min familie, men kender desværre mange som ikke har været så heldige.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej,
    Jeg vil gerne deltage her.
    Jeg har selv været ramt! Det er nu 3 år siden, jeg blev erklæret rask, og det har jeg tænkt mig at fortsætte med at være.
    Jeg går meget op i de rene produkter, rene råvarer, gode vaner og derma skal være mere end velkommen hjemme hos mig 🙂
    Kh Rikkeprikke 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Ørum

    Har desværre mistet både min farfar og farmor til kræften begge døde de af lungekræft 🙁
    Derudover har min søster været igennem et rigtig kedeligt forløb med hendes ekskæreste,der havde kræft i spiserøret, han overlevede heldigvis men er endnu ikke erklæret helt rask.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette Kristensen

    uhh jeg vil gerne deltage.
    Min mormor har haft kræft, det samme har min kærestes mormor, de er forhåbentlig begge kureret nu.

    Min farfar døde af kræft da min far var 15 år gammel, dengang vidste man ikke helt hvad det var og hvad der kunne gøres. Min farfar blev meget agressiv af sin kræftform, så hans sidste dage forgik spændt fast ligesom psykisksyge patienter.

    Sidst men ikke mindst døde min kærestes søde søde farfar af kræft i foråret. Dog som en gammel mand, der havde levet et godt og langt liv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alice Cravach

    Jeg tror desv. at vi alle, på den ene eller anden måde, har haft den forbandede sygdom inden for “egne rækker”
    Men jeg sætter stor pris på at forskellige firmaere støtter om cancer-forskning 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke en god sag at støtte og en lækker giveaway 🙂
    Heldigvis, 7-9-13, har min familie være forskånet for kræft so far.
    Jeg har dog været meget rørt over en blogger, som fortalte igennem hele sit kræftforløb og til sidst tabte kampen. Det er en grim, grim sygdom, og jeg kan næsten ikke kigge forbi hendes blog længere uden at tårerne vælter frem – ingen fortjener at komme her fra på den måde.

    Kh Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte Seloy

    Desværre er flere af mine mostre & morbrødre ramt af eller taget af kræften. :'(

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Jeg vil meget gerne deltage. Min mor har haft brystkræft, og det er bare en rædselsfuld sygdom. Heldigvis vandt hun, og kræften tabte!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guld i vindueskarmen