En måde at lade tankerne flyve...

Weekendglimt

123456789101112131415

Jeg har vist slet ikke fået fortalt at jeg, siden i onsdags, har haft ferie? Endelig blev det min tur til at holde sommerferie mere end et par dage i træk. Men altså, der er nu mere efterårsferie end sommerferie over det, men jeg nyder det uanset 🙂

Da William lige er startet i skole er drengene af sted de fleste dage. De havde mere end 3 ugers ferie i juli, så de higer ikke efter fri som A og jeg. Den eneste ulempe ved at holde fri sådan her, hjemme, er at vi får ordnet alt for mange praktiske ting i stedet for at holde fri. Men det er nu også dejligt at få lidt fra hånden, som ellers ville stresse midt i en travl hverdag. Og så kan vi virkelig mærke at vi har fået et skolebarn herhjemme, ikke noget med at snue i sengen, når der er fast mødetid 7.50! Vi får virkelig meget ud af dagene 😉

I fredags fejrede vi weekenden, med æblekage, boller og stearinlys, da drengene kom hjem. Og tilføjede motor og spyd til en lækker økokylling – den smagte helt fantastisk, og duftede skønt mens den hang der og svedte 🙂

Lørdag var jeg på torvet og købe laks hos fiskemanden, det blev til en lækker omgang risotto. Og så brugte jeg også et par timer på at forberede søndagens kagegilde.

Drengene har hygget sig med at spille spil og lege ovenpå, mens jeg har kigget beundrende i min nyindkøbte strikkebog og sat mærker ved alle ønskerne. Men altså.. jeg kan ikke strikke.. Så jeg har foræret bogen til mig mor 😉

Og søndag, ja den gik som bekendt helt i kage 🙂

Håber du har haft en god weekend? Rigtig god mandag

4 kommentarer

 • Kære Pernille. Jeg har læst med længe og har ofte villet skrive til dig, og omsider får jeg det gjort. Egentlig vil jeg vist bare skrive tak. Tak for det du deler her, både i form af billeder, stemninger og ord. Jeg beundrer det fine univers, du har formået at skabe med din blog. Du virker til at være et så fint og omsorgsfuldt menneske, og hvor må det være trygt og rart at vokse op hos dig. Jeg sender mange tanker til dig og din familie i disse dage, og håber for jer, at din far er rask. Kærlig hilsen og endnu en gang tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Kære Camille. Tuuusind tak for din søde kommentar. Wow, jeg blev helt rørt. Den bliver gemt et godt sted 🙂
   Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Indimellem tænker jeg meget over det at blogge, om det er tiden værd osv. men sådan en kommentar giver mig virkelig meget igen. Så det er ihvertfald værdsat til fulde!
   Tusind tak igen. Og rigtig dejlig uge til dig. Kh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Astrup

  Lækre weekends billeder og rigtig god ferie :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En måde at lade tankerne flyve...