‚úē
Et nyt kapitel

Weekendglimt

Ikke-navngivet-1August-2014-020August-2014-008August-2014-029August-2014-038August-2014-039August-2014-041August-2014-001August-2014-007August-2014-011August-2014-016August-2014-019August-2014-012

Fra weekenden der gik, et par dage for sent på den, men jeg skulle lige lidt på plads her først..

Meget af weekenden blev brugt på hygge og oprydning på 1. salen. Det begynder virkelig at ligne noget efterhånden, glæder mig til jeg kan vise frem! Vi har holdt det “hemmeligt” hvad det er vi præcis har gang i ovenpå, så ingen andre end os 4 herhjemme har været ovenpå siden vi startede. Så snart vi har holdt house warming, så skal I også nok få det at se. Men jeg tror hellere at vi må vise det til vores forældre m.fl. inden, så de ikke skal se de mange ændringer gennem bloggen ūüėČ

Min mormor er desværre pludselig blevet skidt og da min bror og jeg skulle ned til hende fredag aften skyndte William sig at tegne en rigtig fin tegning til hende som vi kunne aflevere. Det er ellers sjældent jeg kan få ham til at tegne ūüôā

Ellers har vi hygget med stikkelsbær-marcipankage (lavet efter denne fantastiske opskrift, blot med stikkelsbær i stedet for brombær og blåbær) med friske økojordbær og figner, medbragt til fredags middag.

I lørdags var der hjemmelavede fiskedeller på menuen og røde kartofler. Det hele blev købt til torvedag om formiddagen. Jeg elsker at kunne tage op i byen lørdag formiddag og handle ind til menuen i diverse (øko)boder

Resten af fiskedellerne blev brugt til søndagens aftensmad, som tilbehør i de hjemmelavede majspandekager, der virkelig er et hit, altid!

Mine forældre kom forbi med 3 kg friskplukkede brombær, så fryseren blev forkælet. Og lidt af dem blev brugt til æbledessert om aftenen. Havens æbletræer er nemlig begyndt at være gavmilde, så nu skal der masser af æbler på menuen hos os. Uhm, jeg elsker æbler.

Hvis der er stemning for det, samler jeg gerne en masse æbleinspiration i et indlæg..

Nu vil jeg hoppe i køkkenet og forberede aftensmaden, til når A og W kommer hjem fra fodboldtræning

Rigtig god aften derude

3 kommentarer

 • Heidi

  Som altid fantastiske dejlige fotos, og p√łj p√łj med det nye projekt, gl√¶der mig til at f√łlge med. :0)

  Siden  ·  Svar p√• kommentar
 • Hyggelige weekendbilleder ūüôā

  Lykken er friske brombær. Jeg har også fået frosset en del ned allerede, samt lavet et par portioner marmelade. Et hit til weekendens pandekager eller rundstykker.

  Siden  ·  Svar p√• kommentar
 • Mette

  Hvor ser det hyggeligt ud! Du er jo fantastisk til at tage flotte billeder, s√• man ville √łnske man selv var tilstede ūüôā Hvor er den flotte lysestage med skoven og bj√łrnen fra?

  Mvh. Mette

  Siden  ·  Svar p√• kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et nyt kapitel