Farvel herfra

Et nyt kapitel

1

Velkommen i mine nye omgivelser.Ja, som du måske kan se, er bloggen flyttet 🙂 Og er nu en del af Petit Podium.

Ikke fordi det gør nogen forskel for jer der læser med. Bloggen er stadig helt min egen og udvikler sig kun sammen med mig, men jeg har fået et fællesskab og et nyt netværk, der kan hjælpe mig med at udvikle mig endnu mere og forhåbentlig gøre bloggen endnu bedre for jer der læser med.

Jeg bruger virkelig mange timer på bloggen hver uge, mine ambitioner er store og jeg håber, at dette nye skridt kan være med til at få flere af mine ideer og drømme til at gå i opfyldelse.

Som I måske kan se, er der ikke sket de store ændringer med bloggen i forhold til den gamle på mormedmegetmere.blogspot.dk og så alligevel.. Jeg roder stadig lidt rundt, men i det store hele skulle det meste gerne være på plads, og alle mine gamle indlæg kan stadigvæk findes her i de nye omgivelser.

Jeg skal lige lære alt det nye at kende, så I må meget gerne give et heads up hvis noget er helt tosset, ikke virker eller er blevet forringet. Selvfølgelig også hvis I kan lide hvad I ser 🙂

Jeg er sikker på, det bliver rigtig fint her. Jeg har glædet mig virkelig meget til at få flyttet bloggen til mit eget domæne, det har været et stort ønske for mig i flere år efterhånden, det skulle åbenbart tage sin tid at få ordnet, så det er fedt at se det realiseret 🙂

Jeg har masser af indlæg på vej til jer. Fra nu af altså her på mormedmere.dk i stedet og jeg håber meget at I vil følge med mig herover!

Jeg har omdirigeret Bloglovin’, så hvis du følger med dér skulle du gerne stadig få opdateringer om nye indlæg.

Hvis du derimod har bogmærket mig eller jeg er så heldig at være en del af din blogroll, må du meget gerne opdatere til den nye adresse, det vil gøre mig utrolig glad.

Jeg glæder mig til at få sendt det første “rigtige” indlæg i luften her på min nye blog. Stay tuned, jeg har mange godter i ærmet til jer, hvis jeg selv skal sige det – og det skal jeg jo 🙂

Rigtig god onsdag

2 kommentarer

  • Katja Astrup

    Tillykke med alt det nye spændende der sker for dig, jeg håber du får det ud af det som du drømmer om :0)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel herfra