Man ved man er mor når...

Eucerin Even Brighter Give Away

Efter 2 graviditeter, der selvfølgelig har gjort meget godt for mig, men som tog hårdt på hud og især hår, er jeg altid på udkig efter produkter der kan hjælpe mig på rette vej igen.

De sidste par uger har jeg haft Eucerin Even Brighter Clinical Concentrate på badeværelseshylden.
Et nyt serum, der efter sigende skulle jage de der irriterende brune pletter væk; dem der også kaldes pigmentpletter, alderspletter, graviditetsmaske, hyperpigmentering, leverpletter, solpletter, fregner.. .

Eucerins serum indeholder B-Resorcinol, som modvirker en overdreven melaninproduktion og understøtter hudens egen evne til selv at reparere skader. Så vidt jeg har kunnet læse på nettet, er resultaterne fremragende og Eucerin leveres såmænd også med dokumenteret effekt.

Effekten skulle gerne indtræffe efter ca. 4 ugers brug. I en pakke med serum er der 6×5 ml, hvor hver ampul svarer til ca. en uges forbrug.
Egentlig temmelig smart med de små pakninger, så den er lettere at have med, f.eks. i feriekufferten.

Jeg har kun brugt serum i et par uger, så jeg kan ikke se klare forbedringer endnu, men jeg synes at min hud føles mere blød, lækker og ensartet.
Desværre indeholder Eucerins produkter parfume, hvilket er helt unødvendigt i min verden! Og dét alene afholder mig fra at fortsætte med at smøre dem i ansigtet.
I min verden skulle apoteker ikke sælge produkter der kan være allergifremkaldende, men jeg stiller også skrappe krav til det jeg smører mig ind i og har en idé om, at når jeg går på apoteket efter hudpleje, så er det fordi der er ene gode sager i…

Du har chancen for at vinde et sæt med 6×5 ml serum. Det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar nedenfor.
Jeg trækker en vinder d. 11. august 2014 kl. 11

Eucerin kan købes på apoteker landet over

Rigtig god weekend

P.S. Jeg vil egentlig helst forkæle mine faste læsere af bloggen, så jeg vil blive utrolig glad hvis du vil følge med via Bloglovin’ – du skal blot klikke her og trykke follow, så er du sikker på ikke at gå glip af updates på bloggen
Og også meget gerne følge med og dele på Facebook og/eller Instagram @Mormedmegetmere
P.P.S. Hvis du kommenterer anonymt, så husk at skrive et kendetegn, så jeg kan se at det er dig der har deltaget ;o) 
Kig forbi efter d. 11. og se om du er den heldige vinder. Jeg forbeholder mig retten til at trække en ny vinder hvis jeg ikke har hørt noget fra den heldige indenfor 5 dage.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man ved man er mor når...