W e e K e N D & en efterlysning

Giv et godt råd videre – vind 4 billetter til Legoland

Da jeg blev mor mærkede jeg øjeblikkeligt den sårbarhed der vil forfølge mig resten af livet.. Vel egentlig nok allerede i graviditeten.. Mit livssyn fik simpelthen et andet perspektiv.
Jeg blev opmærksom på de små ting på en helt anden måde. Jeg mærkede angsten tage plads et sted inde bag navlen, hvor der først voksede en lille spire, der blev til en guldklump i mine arme.

Selvom jeg ikke går rundt og er angst hele tiden vil det nok altid lure et sted dybt derinde.. Angsten for at der skal ske mine basser noget.
Vores angstcenter har været aktiveret flere gange. For et år siden mærkede vi det også tydeligt, da Sigurd brækkede den store knogle i overarmen ved et uheldigt fald.

I samarbejde med Codan Kids vil jeg gerne sætte fokus på børneforsikringer, for der er desværre alt for mange der ikke ved, at deres børn ikke er dækket af deres egen forsikring, når de er fyldt 4 år.
Men tænk nu hvis…
En forsikring er sådan en man tegner i håb om aldrig at få brug for den.
Men den er vigtig, for det hviskan blive til virkelighed..

Jeg vil derfor gerne give et godt råd videre, som på alle måder er velment, og det er at checke om dine børn / børnebørn / niecer / nevøer / oldebørn osv. er forsikrede, for tænk nu hvis..

Selvom det føles helt forkert at skulle tænke over hvor mange penge man kan få fra forsikringen, hvis der skulle ske noget, slemt, med ens barn/børn, så kan de penge blive ret så vigtige i regnskabet, når arbejdet ikke kan passes, der skal ekstra udstyr til, behandlinger udover det offentliges, det ord jeg næsten ikke kan tænke, men som begynder med begr…… osv…

Har du engang fået et godt råd som du virkelig manglede, som du satte pris på, som gjorde dig klogere eller hjalp dig i en svær situation?

Hvis du vil give et godt råd videre kan du være heldig at vinde 4 billetter til Legoland (2 børnebilletter og 2 voksenbilletter til en samlet værdi af 1196 kr)
(Som vi by the way er ret store fans af herhjemme, se bare her)

Og her er alle gode råd velkomne; om det så drejer sig om pletfjerning, shopping, børneopdragelse, køkkentricks eller noget helt femte, det må du selv bestemme :o)
Her er alle gode råd velkomne..

Jeg glæder mig til at læse dit gode råd og forbeholder mig retten til at tage det med i et senere indlæg, hvor jeg vil forsøge at samle de gode råd, så vi kan sprede budskaberne

Jeg trækker en heldig vinder d. 30. maj 2014 kl. 17

Rigtig god solrig tirsdag – husk solcreme (endnu et lille råd, der pt. forlænger vores morgenrutine med 10 minutter, men det kan jo ikke undlades) :o)

P.S. Jeg vil egentlig helst forkæle mine faste læsere af bloggen, så jeg vil blive utrolig glad hvis du vil følge med via Bloglovin’ – du skal blot klikke her og trykke follow, så er du sikker på ikke at gå glip af updates på bloggen :o) 
Og også meget gerne følge med og dele på Facebook og/eller Instagram @Mormedmegetmere
P.P.S. Hvis du kommenterer anonymt, så husk at skrive et kendetegn, så jeg kan se at det er dig der har deltaget ;o) 
Og kigge forbi efter d. 30. og se om du er den heldige vinder. Jeg forbeholder mig retten til at trække en ny vinder hvis jeg ikke har hørt noget fra den heldige indenfor 5 dage.

21 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

W e e K e N D & en efterlysning