Små glimt

Det store brag

Lørdag stod i festens tegn. Først med morgenfejring af Anders og derefter med stuen fuld af yndlingsmennesker.
Jeg havde brugt hele fredag eftermiddag og aften på at bage kager til det store kagebord. Blandt andet cheesecake, mandelmarengs og jordbærtærte
Jeg havde (heldigvis) erkendt at det ikke ville være fysisk muligt at lave al maden selv, så frokostbuffeten var bestilt udefra og det var super lækkert!

En dag med grin, klirrende glas, brummen fra fadølsanlægget, snak, knitrende gavepapir, glædestårer, taler og mæthed. Jeg kunne ikke have ønsket det anderledes og da jeg lagde hovedet på puden var jeg glad helt ind i knoglerne.

Gæsterne var inviteret til kl. 13. Vi lagde ud med velkomstdrink og rundvisning for dem der endnu ikke havde besøgt os i vores “nye” hus
Vi sang fødselsdagssang for Anders og jeg fik sagt nogle ord til min far, dog ikke uden tårer, men jeg fik sagt det jeg gerne ville. Og så sang vi “Hør den lille stær”, der er min fars og min sang og som jeg nu synger for mine drenge <3

Heldigvis havde Anders sørget for fantastisk vejr, så vi havde mulighed for at trække ud på terrassen også og William stornød at der var masser af “store” at spille fodbold og dødbold med :o)

Hvilken måde at hoppe ind i 30’erne på!

En weekend jeg vil leve højt på længe :o)
Rigtig god mandag til dig

16 kommentarer

 • […] år til min 30 års fødselsdagsfest var franske anemoner, af den hjemmelavede slags, en del af bordpynten. Min absolutte […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det hele bare SKØNT ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser og lyder det bare som en fantastisk dag og fødselsdag. Flotte kager du har lavet, smuk oppyntning – er især vild med ’30’ tallet med billeder (må huske den til min Anders’ runde dag om et lille års tid…) Har du også selv lavet vimplerne? Super ide med udskåret ’30’ – du er simpelthen så dygtig til at hygge om og forkæle dine kære 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det dejligt ud! Og hvor er det dejligt at du havde en god dag 🙂 drømmer om at spise mig mæt i dine kager efter de billeder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det hele bare fint ud 🙂 Dejligt med lidt inspiration 😉 Jeg har udskudt min til juni måned (bilder stadig mig selv ind at jeg er 29 år indtil da ;), og her skal festen også holdes her hjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder og ligner den perfekte fødselsdag 🙂 Hvor har I fået maden fra? – Det ser super lækkert ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold fast hvor ser det skønt ud, og sikken en dag du kunne fejre, og dele med dine kære… :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mums ! Hvor mon i har bestilt maden fra ? Kommer selv fra Herning, hvis det nu skulle være noget lokalt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alt ser bare så lækkert ud og jeg får da en lille tåre i øjenkrogen pga talen til din far ;0)
  Jeg har sagt til dig at du må melde dig til DR1 kagedyst :0)
  Jeg er sikker på at hver en gæst har haft en dejlig oplevelse.
  Kh. Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en perfekt fødselsdag! Hvor er du bare vild til at lave kager, det ser vanvittigt godt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Sikke et brag af en fest! Maden ser vildt lækker ud – anretningen på de store, rustikke planker er virkelig fed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare indbydende og fint ud det hele. Det må være en fornøjelse at være gæst hos dig med så fint oppyntning og lækker mad. Godt at høre dagen blev rigtig god, for du har lagt mange kræfter i at skabe fine rammer for festen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser rigtig flot og hyggeligt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Sikke en fest – så fint og gennemført!
  Mvh. Kirsten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det godt ud. Hvor havde i fået mad fra for det ser voldsomt lækkert ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med ham og jeg vil ELSKE at være gædt hos jer:)
  Ser simpelthen så lækkert ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små glimt