Fødselsdags cheesecake med jordbær og vanille

Små ting – og et tip om gratis cirkusbilletter

Små glimt fra ugens løb

Smuk fødselsdagsbuket fra to fantastiske mennesker <3 / Fandt en træt feberfyr i sofaen da jeg kom hjem i går / Børnebilletter til Benneweis / Farveorgie / Brødre / Regn på ruden / Læsestof / Kaffepause / Fødselsdagsmorgenbordet i tirsdags / Madder til to sultne gymnastikdrenge, der måtte blive hjemme med faster, mens mor og far spiste lækre, møre bøffer på A Hereford Beefstouw i tirsdags :o)

Og nu jeg er forbi, vil jeg lige give McDonald’s tip videre om, at der indtil d. 26. marts er tryllet gratis børnebilletter til Cirkus Benneweis ned i McDonald’s happy meals.
Sidste år havde vi fornøjelsen af en tur i Cirkus Benneweis og det var en sjov oplevelse for både William og os “voksne” der ikke havde været i cirkus i mange år. Et happy meal koster 32 kroner og en børnecirkusbillet har en værdi af 130 kr, så der er ihvertfald gode penge at spare, hvis der står cirkus på forårsplanen :o)

Nu vil jeg ønske Jer alle en rigtig skøn weekend.
Mon den byder på Melodi Grand Prix, X-faktor eller noget helt andet?

6 kommentarer

 • Skønne billeder – måtte simpelthen grine lidt af billedet af avis-sektionen, hvor den fine franske anemone gør – at der står ” pis & bo” – åh ja, godt med lidt grin 🙂 God weekend – mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God weekend og god bedring til lillemanden. Jeg tror jeg går all in på både MGP og X-factor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en skøn buket med friske farver. Det er jo lige til at blive glad i låget over.

  Har ingen børn at sende i cirkus, men giver da lige tippet videre til dem, der har.. 🙂

  Jeg hopper let og elefant over MGP – lige på det punkt hænger jeg tungt fast i fortiden og kan ikke rigtigt forene mig med udviklingen.. Så tror jeg i stedet napper en god film og et glas rødvin i eget selskab, med mindre nogen mener, at de er bedre selskab for mig.. 😉

  Rigtig god weekend til dig også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdags cheesecake med jordbær og vanille