Bits & Pieces - og en opskrift på bananbrød uden mel og sukker

Formland set med min linse…

Lækre kobbersager fra Base212
Smukke sæber fra Badeanstalten
Ja-hatte fra Kasia Lilja
Smukt univers skabt af rocollecion.dk
Et (sjældent) billede af mig
Chokolade – som mænd kan lide det?

Stadig mættet af både ind- og udtryk fra gårsdagens besøg på Formland UP/Graded – altså på den gode måde forstås..

I går var jeg inviteret til at deltage i en bloggerfrokost på Formlandmessen i Messecenter Herning og det var en rigtig skøn dag fyldt til randen med inspirerende mennesker, tanker, ord, billeder, oplevelser og god karma

Udover forskellige spændende foredrag, blandt andet af Mille Fly og Anette Eckmann, og en hyggelig frokost med løssluppen snak henover bordet, var der også tid til gå rundt og snuse til sig fra de forskellige udstiller og de mange trendzoner som messecenteret, i samarbejde med dygtige stylister, altid gør meget ud af.
Det var super skønt at snuse ny designinspiration og samtidig rigtig sjovt at møde de andre bloggere og dermed mennesket bag skærmen :o)

Sammen med Kristina og Mette var jeg nede i craftboden og lave drømmefangere. Simpelthen så hyggeligt selvom jeg slet ikke kan hamle op med Mettes kreativitet – hvis ikke I kender Monsterscircus skulle I tage at slå et smut forbi – men sæt lige et par timer af til formålet ;o)

Jeg var af sted i 6 timer og da jeg kom hjem var jeg helt rundtosset af træthed og positiv energi – det hjalp nu nok ikke på det at jeg, på vejen hjem skulle købe stort ind i Føtex, hjem og lave fiskedunser med tilbehør og bage 3 fødselsdagskager til fødselsdagsfest i dag, men da jeg landede i sofaen kl. 21 med et glas rødvin og min mand ved min side var jeg gennemglad :o)

Ovenover har jeg plukket lidt i al den inspiration jeg blev udsat for i går. Jeg har virkelig forsøgt at begrænse mig, for i guder hvor fik jeg taget mange billeder, men der var nu også mange fine ting der fangede min linse

Nu vil jeg lukke weekenden ned med endnu et afsnit af Arvingerne i selskab med min mand og håbe jeg kan sove når jeg putter mit hoved på puden.. I morgen er nemlig en dag der kalder på sommerfugle – udover at Sigurd fylder 3 år!
Men mere om det i morgen..

2 kommentarer

 • Hvor ser det fedt ud og spækket med smuk inspiration! Det er jo et overflødighedshorn af lækre materiale, farver og former. Det er virkelig et energiboost af de gode at få sådan nogle oplevelser. Det kunne jeg også godt bruge snart. 🙂

  Tillykke med søde Sigurd i morgen (og good luck!) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Maiken
   Ja det er bare skønt med masser af inspiration og smukke indtryk, dejligt at få lidt nyt ind i hovedet der kan rumstere rundt :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bits & Pieces - og en opskrift på bananbrød uden mel og sukker