Vinderen af 2 billetter til Formland UP/Graded

Idyl?

Som der efterhånden er mandagstradition for, kommer her glimt fra weekenden

Friskbagte bagels // Smuk forfrossen solnedgang // Fredag aften alene på sofaen med frisklavet banan/chokoladeis // Soccermom i en kold hal // Fødselsdagsforberedelser // Ketchup coming up // Forsøg med knap så syndige blåbær/speltsnurrer // Sofia, nu (endelig) med hår og solskin (og beskidte vinduer danner jo en skøn baggrund) // Vi trodsede kulden og tog på legepladsen // Forberedelser til håndboldmenu // Verdens kærligste storebror // Håndbold-tag-selv-bord

Ja det var så vores weekend, mere eller mindre…

Anders har været på arbejde hele weekenden, så jeg har haft travlt med at være soccermom, servicere de to krudtugler, forsøge at holde varmen og hygge mig med dem med brætspil og fjernsynsdaseri
Hvis det idylliske billede skal bevares skal du ikke læse videre… ;o)

I går trodsede vi kulden og gik en tur på legepladsen. Alt var skønt indtil Sigurd, på hjemvejen, faldt pladask, så lang han nu er, på fortovet med tænderne først og pludselig var der rødt overalt, det blev ligefrem blæst af sted i vinden som en blodguirlande..
Åh altså jeg er bare så dårlig til det med blod når det kommer fra mine to guldklumper, og det sker bare ALTID når Anders er på arbejde! Så står jeg dér med blodsmag i munden, ville ønske jeg kunne fjerne smerten, skal tænke klart og forsøge at overbevise mig selv om, at jeg ikke selv går i fortovet om lidt..
Selv William var ved at gå kold over alt det blod og dér stod jeg på fortovet med to fyre der krævede øjeblikkelig opmærksomhed, frosne, stive hænder (fordi jeg havde lånt Sigurd mine varme vanter lige inden uheldet), et øre der var ved at blive skreget af og lommen tom for lommetørklæder.. Åh ja, drama for alle pengene.
Jeg bar Sigurd hjem og fik ham til sidst trøstet så meget at jeg kunne se lidt mere på skaderne. Et styks knækket fortand og et ordentligt hul i læben.
Heldigvis har Sigurd den mest omsorgsfulde storebror man kan ønske sig og de havde en god eftermiddag i sofaen under tæppet ;o)
Weekenden blev afsluttet med lidt mere drama, denne gang i form af håndboldfinale, der jo desværre ikke endte som håbet..

I dag startede vi så den nye uge med et tandlægebesøg der heldigvis gik meget bedre end vi havde turdet tro. Uheldige Sigurd har efterhånden været udsat for lidt af hvert og har ikke længere den store tiltro til folk i hvide kitler, men noget tyder heldigvis på at alderen hjælper på det nu, hvor vi kan forklare ham endnu mere.

Nu satser jeg på en god uge uden uheld og andet juks.
Jeg har ihvertfald masser af gode sager i ærmet til Jer, som jeg glæder mig til at dele med Jer

Rigtig god mandag

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af 2 billetter til Formland UP/Graded