Da 13 blev til 14

Fra ferie til hverdag

Så er det slut med 2,5 uges juleferie og selvom mandag slår hårdt og det hele er lidt gråt i gråt, så vil jeg alligevel omfavne hverdagen og byde den velkommen igen..
Anders har ikke haft ferie, så drengene og jeg har haft mange dage “alene” og vejret har ikke ligefrem været til halve dages leg udenfor, så jeg synes det har krævet en hel del at få opbrugt deres energidepoter hver dag :o)
Sigurd har spurgt flere gange om han ikke kunne komme i børnehave (ja så føler man sig ret kedelig at være sammen med, men i bund og grund er det nok fordi han (også) godt kan lide hverdagen og de lidt mere faste rutiner :o))

Weekenden inden hverdagen blev nydt stort med pizza, udsalgskup, abemad, hygge, mormormad, speltsnurrer med hhv. kanel og nougat, fisk (der måske kan opveje bare lidt, at jeg kom til at spise 2 speltsnurrer! – jeg var jo nødt til at smage en af hver…), familiefilm i sofaen, svaner på tur, frisk luft og højt til loftet i vores nye, lokale dyrehave med skønne klatre/troldetræer, hvor vi var heldige at få et glimt af dådyr på spring, oprydning og afslapning.

Ønsker Jer alle en rigtig god (hver)dag!

6 kommentarer

 • Uhmm snurrer og endda med spelt og nougat, nammenam.. og kan du virkelig nøjes med 2 ? jeg skulle helt sikkert smage dem begge og derefter spise en mere af den der smagte bedst, haha.
  Skønne billeder af hverdagen som altid..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Katja, det var svært at holde sig til 2 men min samvittighed vandt ;o)
   Spiste dog endnu en dagen efter (gisp :o))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er hårdt at starte op efter ferien jeg havde vildt ondt af mig selv i torsdags – så derfor er det ekstra rart, at jeg kun skal arbejde onsdag i denne uge!

  Og dine kanelsnurrer ligner altså også nogle, som man godt kan spise mange af. Er det besværligt at sno dem? Overvejer at lave en omgang til fødselsdagsbrunchen på søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh ja, det er da dejligt for dig med en mild uge så Anna, så er det lidt lettere at overskue :o)
   Jeg synes ikke det er spor besværligt at lave snurrer, men det tager lidt tid for der er en del hævetid der skal klares – men det er det værd synes jeg :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og rigtig godt hverdag til dig også !
  Ferie er skønt. Det er livsbekræftende, det er næring for nærheden & kærligheden og det er en masse mere – men det er hverdagen vi lever i, og hvor jeg dog også bare elsker den 🙂

  Dejlige bileder du viser som altid – jeg har da vist ikke kommenteret her før, men følger dig altså både her og på insta.

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for din kommentar Maria – dejligt at vide du følger med, det er jeg meget glad for :o)
   Rigtig god hverdag til dig også

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da 13 blev til 14