2 0 1 3 - Godt nytår

Da 13 blev til 14

Glimt fra vores nytårsaften, der blev fejret i selskab med mine forældre og lillebror.

Super hyggeligt med fokus på nærvær, lækker mad & nytårsquiz.

Anders fik sin nytårsgave og blev igen i år meget glad for den :o) Min mor var blevet begavet med en iPhone juleaften og der opstod et pludseligt behov for et nyt cover, så det nåede jeg lige at sy til hende i nytårsgave :o)

Jeg gik all in på glimmer, hvis ikke nytårsaften, hvornår så? :o) Sigurd udnævnte mig til prinsesse og derefter sig selv som konge :o)

Vi tog os god tid til at nyde kødfondue med 6 slags kød, dips og fritter.
Til dessert havde jeg lavet mokkafragilité med skovbærdyp og kransekagen havde jeg bagt dagen i forvejen og pyntet med små glimt fra året der gik, til stor morskab for store og små :o)
Natmaden bestod, traditionen tro, af hotdogs – og min far havde ladet sig rive med hos slagteren og var endt med at købe kæmpe lange røde nytårspølser, men jeg tror (og håber) vi ender tilbage på de blege igen næste gang :o)

Sigurd var træt da klokken slog 19.15 og bad om at komme i seng. Han sov sødt til næste morgen 7.30 (det er ret så hårdt at have juleferie!)
William holdt den kørende, for første år, til 00.30 og fik sig en stor oplevelse bag ruden med at betragte det smukke fyrværkeri og skåle i børnechimpanse ;o)

Vi andre gik i seng ved 2-tiden, Anders skulle op på arbejde d. 1. kl. 8, og det var egentlig nok meget godt at få lidt søvn, for drengene er helt fulde af energi d. 1. som de plejer at være :o)

Jeg håber I alle er kommet godt i gang med det nye år?
Rigtig god fredag

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 0 1 3 - Godt nytår