De hjemmelavede..

Juleglimt

Åh hvor vi hygger os! Med hinanden, kaffe, julekalender, gaver, dans om juletræet, julefrokoster, snak, pakkeleg, nattøj, legetøj, tid, forkælelse og afslapning. 
Igen i år pyntede hamanisserne på julebordet, måske ikke så æstetisk smukt, men drengene og de to older synes de er et hit og julen skal da også være på deres præmisser :o) 
Som noget nyt havde jeg foldet nogle små origamijuletræer :o)
Da vi havde danset om juletræet og sunget nogle sange og foreslog at gå i gang med gaveuddelingen sagde Sigurd bestemt nej, han ville synge mere – det har jeg aldrig hørt et barn sige før, men så sang vi lidt mere og jeg stornød at se hans strålende øjne mens han gik rundt om træet med morfar i hånden og nynnede med så godt han kunne :o)
Formiddagen 1. juledag blev brugt på nogle af de mange fine gaver inden 1. julefrokost kaldte. Anders samlede en stor Lego ridderborg og imens samlede jeg, helt selv (!), en stor Playmobil politistation og ja, jeg var temmelig stolt af det :o)
Jeg har aldrig før samlet Playmobil, jeg var mest til Lego da jeg var barn, og jeg synes det var noget af et arbejde at få det samlet. De kunne godt lære lidt af Lego og pakke det i poser der hører sammen så man ikke skal bruge en masse tid på at lede efter smådele i samtlige poser. Men hva’, jeg tager gerne en udfordring op og vi hyggede os stort imens :o)
William fik et stort ønske opfyldt, et par super gode rulleskøjter lå under træet, og det tog ikke meget mere end 5 minutter på hjul før han tog de første træk selv..
Mit nye tæppe, som jeg fik i julegave af mine forældre, er allerede taget i brug, drengene sidder tæt sammen under det og nyder at slappe af til en (jule)film mens jeg nyder en kop kaffe og sender min mand en kærlig tanke, da han desværre har vagt i dag og de kommende to også.. 
Jeg ville ønske han kunne være med til at hygge i nattøj til langt op af formiddagen.. (og det er jeg ret sikker på han også gerne selv ville) 
Julepynten er pakket væk igen og nye forberedelser er gået i gang, mere om dem senere :o)
Jeg håber I alle har haft en fuldstændig fantastisk jul og nyder dagene?

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De hjemmelavede..