Konfekt Førjulegave Julemandshjælper

Et tip om gratis julegaver – og en Give Away

Står du lige og mangler de sidste julegaver og ved ikke helt hvad det skal være?

Jeg fik for nyligt et tip om webshoppen tildigframig.dk, hvor der er masser af fine gaver til enhver lejlighed og pengepung. F.eks. gavekort til alverdens steder, bladabonnementer, oplevelsesgavekort, nødhjælpsgavekort, bøger, lakrids, vin, chokolade, familiespil osv.

Som noget nyt er der også gratis gaver at hente derinde! Klippekort til tid i hverdagen, og hvem kan ikke bruge det?
En perfekt ekstra julegave til en man holder af. Hvem vil ikke gerne have et gavekort til 5 fortjente sofahvil, eller 24 kys? Eller måske et fripas på 5 forsinkelser til personen der altid stresser for at nå alting, men har en tendens til at komme for sent?

Nogle af gavekortene vedrører vel egentlig ting som burde være en naturlig del af hverdagen, men helt ærligt, jeg kan godt glemme nogen af de “selvfølgeligheder” når hverdagen ruller.
Og jeg kunne også godt ønske mig et gavekort på en timeout, for måske det kunne hjælpe mig til at huske at sørge for det indimellem. Og ikke mindst; afholde det med god samvittighed, for jeg synes altid der er et eller andet der skal gøres..

På søndag skal drengene forkæles med en hyggebox som skal hjælpe os til at stoppe op og nyde hinanden og julehygge med det vi kan lide, nemlig at læse bøger, bage kage, spise kage, drikke te, slappe af i sofaen og tænde stearinlys :o)
Man kan jo altid peppe gratis-gavekortet op med lidt extra hvis man har lyst :o)

Så hermed et tip til alle Jer der liiige mangler en sidste sød gave, måske som morgenjulegave, julegave, helligdagsgave, adventsgave, nytårsgave…? :o)
Klik her og print gratis gaver
Jeg skal ihvertfald lige have gang i printeren igen inden på tirsdag og også have tippet min mand om siden og hvilket gavekort jeg ønsker mig (og at det er heeelt gratis).. ;o)

Som en extra julegave har jeg fornøjelsen af at udlodde et gavekort til fradigtilmig.dk på 300 dkk, som en af Jer nu har mulighed for at vinde.
Skriv en kommentar herunder inden d. 22. december 2013 kl. 11, og fortæl mig hvad du kunne tænke dig at bruge gavekortet på og hvem der i så fald skal forkæles lidt extra :o)

Rigtig god fredag – og juleferie til dem af Jer der har det også :o)

   

63 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konfekt Førjulegave Julemandshjælper