‚úē
Jule√łnsker for b√łrn 2013

Lad magien begynde…

Velkommen december!

Drengenes pakkekalendere hænger klar til dem, de “fik” dem i fredags og har glædet sig til at klippe første pakke ned i dag.
Anders har sørme også fået et træ med pakker i stuen og da min lillebror var forbi til aftensmad i torsdags fik han også en kasse med pakker med hjem.

120 kalendergaver fik jeg i alt pakket ind, nu tror jeg liiiige jeg venter lidt med at pakke julegaverne ind ūüėģ

Fredag aften da vi var ved at lægge drengene i seng kom William ind med en pakke til mig som han havde pakket ind i en turtles plakat. Med løftet finger sagde han “men du må først pakke den op på søndag”.
Han gik bagefter ind til Anders og spurgte om ikke de skulle købe et armbånd til mig eller lave en perleplade eller noget, så jeg også kunne få nogle pakker.
Åh altså den dreng, han smelter mit hjerte gang på gang <3

Jeg synes dog glæden er stor ved bare at se drengene, Anders, min bror og mor pakke de gaver op jeg har lagt masser af energi, tanker og hjerte i at finde, jeg glæder mig til at se hvad de siger til dagens gaver

I går startede vi langsomt op med julepynten. William foreslog at vi skulle lave perleplader og det siger jeg bestemt ikke nej til (det er ikke så tit han foreslår sådan noget trods alt :o))

I morges da vi stod op var der sørme flyttet en nisse ind nedenunder.. De opdagede det med det samme og var meget betaget af døren. Nu snakker de om nissen, hvad han laver, hvordan han kommer rundt, hvor stor han er, hvad han mon finder på, hvordan de skal sørge for at gøre ham glad så han ikke laver for meget ballade osv. :o)

I dag står den på adventshygge med mine forældre mens Anders desværre må snuppe endnu en dag på arbejde. Desværre blæser det helt vildt, men forhåbentlig stilner det af så vi kan komme op i byen senere og se det store juletræ blive tændt..

Rigtig glædelig advent og god 1. december til Jer alle

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jule√łnsker for b√łrn 2013