Juleønsker for børn 2013

Lad magien begynde…

Velkommen december!

Drengenes pakkekalendere hænger klar til dem, de “fik” dem i fredags og har glædet sig til at klippe første pakke ned i dag.
Anders har sørme også fået et træ med pakker i stuen og da min lillebror var forbi til aftensmad i torsdags fik han også en kasse med pakker med hjem.

120 kalendergaver fik jeg i alt pakket ind, nu tror jeg liiiige jeg venter lidt med at pakke julegaverne ind 😮

Fredag aften da vi var ved at lægge drengene i seng kom William ind med en pakke til mig som han havde pakket ind i en turtles plakat. Med løftet finger sagde han “men du må først pakke den op på søndag”.
Han gik bagefter ind til Anders og spurgte om ikke de skulle købe et armbånd til mig eller lave en perleplade eller noget, så jeg også kunne få nogle pakker.
Åh altså den dreng, han smelter mit hjerte gang på gang <3

Jeg synes dog glæden er stor ved bare at se drengene, Anders, min bror og mor pakke de gaver op jeg har lagt masser af energi, tanker og hjerte i at finde, jeg glæder mig til at se hvad de siger til dagens gaver

I går startede vi langsomt op med julepynten. William foreslog at vi skulle lave perleplader og det siger jeg bestemt ikke nej til (det er ikke så tit han foreslår sådan noget trods alt :o))

I morges da vi stod op var der sørme flyttet en nisse ind nedenunder.. De opdagede det med det samme og var meget betaget af døren. Nu snakker de om nissen, hvad han laver, hvordan han kommer rundt, hvor stor han er, hvad han mon finder på, hvordan de skal sørge for at gøre ham glad så han ikke laver for meget ballade osv. :o)

I dag står den på adventshygge med mine forældre mens Anders desværre må snuppe endnu en dag på arbejde. Desværre blæser det helt vildt, men forhåbentlig stilner det af så vi kan komme op i byen senere og se det store juletræ blive tændt..

Rigtig glædelig advent og god 1. december til Jer alle

6 kommentarer

 • […] så glæder jeg mig helt vildt til at hænge robotkalenderen op igen i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] pakker ind og binder bånd i stor stil i disse dage. Efter de 120 kalenderpakker jeg har vist her og her, skulle jeg lige have en pause, men nu er tiden ved at være inde til at få styr på alle […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så skønne billeder som altid. Er vild med pakkekalenderen med robotterne, mon jeg engang skulle lave en til min Storm 🙂 jeg pakkede “kun” 24 pakker ind i år, men synes at det var mange – respekt til dig som pakkede 120 ind! God søndag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Kristina. Ja du må da i gang med at brodere robotter, hvis du starter nu er der da en chance for at du kan være færdig til næste jul :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hyggelige glimt, og hvor er du sej med de kalendergaver. 120 stk. – det er altså vildt!

  Jeg elsker at det nu er december! Måneden er simpelthen så hyggelig og magisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er helt enig med dig Tine, det er bare en super skøn måned der går alt for stærkt :o)
   Ja pyha 120 pakker, jeg er ikke gået i gang med julegaveindpakningen endnu, jeg trængte lige til en pause ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleønsker for børn 2013