Indenfor i varmen..

Super Carla Give Away

Mit yndlingssted, når jeg skal handle ind til mine mange patchworkprojekter, er Super Carla Cph

Masser af lækre liberty stoffer at vælge imellem og derudover unika-lækre sager til baby, barn og mor i smukke libertymønstre; suttesnore, hagesmækker, sengetøj, tøj, ammepuder, bolde, tæpper, sengerande, sækkestole og meget mere.

En skøn webshop og butik, både for dem der gerne vil gøre det selv og dem der bare gerne vil købe noget fint der ikke findes i tusindvis af eksemplarer og som der er lagt masser af energi og kærlighed bag.

Williams pakkekalender nåede jeg at få færdig i tide til 1. december men jeg har ikke lavet en til Sigurd, det bliver først til næste år. I stedet skal Sigurds pakker hænge på et smukt ophæng fra Super Carla Cph. Han er helt vild med elgene og jeg synes den er super smuk at have hængende i december.

Super Carla Cph har været så søde at forkæle en af Jer med enten et pakkekalenderophæng eller en julesok*
Alt du skal gøre for at være med er at skrive en kommentar herunder inden d. 27. november 2013 kl. 10 og fortælle mig hvilket libertyprint du er allermest vild med, du kan se dem alle her
Så er der en chance for at ophæng eller sok kan nå frem i tide til 1. december, så den/det forhåbentlig kan komme i brug allerede i år :o)

*Da der ikke er to der er ens kan vinderen vælge ud fra det der er på lager når jeg trækker en heldig

P.S. Husk at skrive et kendetegn (navn, mail eller lignende) hvis du kommenterer anonymt og at kigge forbi efter d. 27. november og se om du er den heldige vinder :o)
Jeg forbeholder mig ret til at trække en ny vinder hvis jeg ikke har hørt fra vedkommende indenfor 5 dage

P.P.S. Hvis du gerne vil være sikker på ikke at gå glip af fede give aways og super gode julegavetips så husk at følge med via Bloglovin’ – du skal blot klikke her og trykke follow :o)

45 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indenfor i varmen..