En udfordring - og en opfordring

Lyn Give Away – Fisher Price Little People

De velkendte Little People fra Fisher Price har udvidet flokken, der er nemlig kommet 5 nye figurer til.

Jeg var heldig at finde en bus incl. passagerer til ingen penge i sommers på et loppemarked. Nu er samlingen blevet udvidet med et par nye hoveder og drengene hyggede sig længe med at lege med det hele i går eftermiddags.
Der er stor forskel på William og Sigurd og den måde de leger på. Sigurd er vildt god til at sidde længe og give personerne stemmer og karaktér og de små figurer fra Fisher Price er perfekte til det. Når storebror så også gider at lege med så er legen komplet :o)

Der er lagt mange tanker bag de små figurer, der hver repræsenterer en særlig personlighed. Nedenfor kan du se de 5 beskrevet:

Eddie: Eddie er fuld af energi og altid med på spilopper. Ingen udfordring er for stor for Eddie, især ikke hvis han kan løse den sammen med sine venner. Han elsker også at dyrke sport sammen med sine venner, og han har altid en bold med sig, så han er klar til at spille med de andre børn.

Koby: Koby er en spørgefugl, og han gør altid sine venner i godt humør, når han fortæller vittigheder og laver sjov. Derudover er Koby god til at fordybe sig, når han leger. Eksempelvis når han leger med sit yndlings: En dinosaur, som han altid har med sig.

Sofie: Sofie er nysgerrig og fantasifuld. Er der noget, hun er i tvivl om, undersøger hun straks sagen. Og der er tit noget, Sofie undrer sig over, f.eks. hvordan det er at være sommerfugl og kunne flyve. Sofie elsker at tegne og tegner alt, hvad hun ser. Derfor har hun altid en æske farveblyanter med sig.

Mia: Mia er pæn pige, som altid opfører sig ordentligt. Hun er lidt genert, men er altid sød og venlig over for de andre børn. Mia elsker at samle på ting og organisere sit legetøj. Hun har altid det, som andre står og mangler, med i sin legetøjskasse.

Tessa: Tessa er energisk og altid fuld af idéer. Hun er den første til at hjælpe sine venner med stort og småt. Derudover elsker Tessa at danse, og hun er især dygtig til at lave piruetter. Når hun ikke danser eller hjælper sine venner, leger hun med dyr. Tessa er nemlig en rigtig dyreven.

I denne Lyn Give Away er der to af de nye Little People figurer på højkant. Måske til en god extra julegave, adventsgave eller kalendergave? Eller måske som en lille forkælelse til vuggestuen/dagplejen?
Alt du skal gøre for at være med, er at skrive en kommentar nedenfor inden i morgen d. 22. november 2013 kl. 11

Rigtig god eftermiddag

52 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En udfordring - og en opfordring