Spelt Biscotti med chokolade (& en vinder)

Hotel Chocolat Give Away – vind chokolade til en værdi af 870 kr!

En temmelig lækker give away er klar til Jer i dag – for at blive lidt i lækkerisporet fra i går står den i dag på smækker chokolade af bedste kvalitet.
Og ikke bare et sølle lille stykke.. For det kan jo være ret så svært at stoppe når man først er kommet i gang.. Jeg ved det, for jeg har prøvesmagt.. :o)

Den engelske luksus-chocolatier og kakaoproducent, Hotel Chocolat, producerer chokolade ud fra 3 grundprincipper; autencitet, originalitet og etik.
De laver chokolade af bedste kvalitet uden tilsætning af alt muligt mærkeligt. Og det kan smages!
Derudover dyrker de selv deres bønner på Sankt Lucia og har dermed kontrol over og styr på chokoladens vej fra start til slut.

Hotel Chocolat udlodder en chokoladepakke til en af Jer søde læsere med chokolade til en værdi af 870 kr!
Pakken indeholder 6 Julestockings, 2 pakker chokojulemænd og 2 pakker chokopingviner
Så skulle der vist være til et par dage.. ;o)

Alt du skal gøre for at være med, er at skrive en kommentar herunder inden d. 17. november 2013 kl. 10
Så skulle chokoladen kunne nå at komme frem til den heldige i tide til at julehyggen for alvor indtræffer :o)

Og så vil jeg da lige slå et slag for at lægge vejen forbi Hotel Chocolat hvis du er i nærheden af Strøget i København. Hotel Chocolat ligger i Østergade 13 og byder både på butik, kakaobar, café og åbent chokoladekøkken. Et slaraffenland for enhver chokoladeelsker :o)

Rigtig god torsdag!

P.S. Husk at skrive et kendetegn (navn, mail eller lignende) hvis du kommenterer anonymt og at kigge forbi efter d. 17. november og se om du er den heldige vinder :o)
Jeg forbeholder mig ret til at trække en ny vinder hvis jeg ikke har hørt fra vedkommende indenfor 5 dage

P.P.S. Hvis du gerne vil være sikker på ikke at gå glip af fede give aways og super gode julegavetips så husk at følge med via Bloglovin’ – du skal blot klikke her og trykke follow :o)

135 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spelt Biscotti med chokolade (& en vinder)