A lfons B il C irkeline D umbo E gern .... (& en vinder)

Så er vi i gang..

Herhjemme har vintertiden ikke indfundet sig for Sigurd, så vi er temmelig tidligt oppe, altså sådan “oppe med månen” agtigt, men så får vi da noget ud af dagen. Det kan bare være lidt svært at kombinere med børnehavestart, for der er langt fra kl. 4.noget til middagslur.. Forhåbentlig vender det snart – bare lidt..

Sigurd havde en god første børnehavedag i fredags, han drog stolt af sted med sit net under armen og holdt skarpt øje med madkassen hele dagen. Da vi kørte hjem ved 12-tiden var han grydeklar!
I dag kalder endnu en dag som børnehavebarn, jeg er spændt på hvornår han er klar til at “slippe os” og være der lidt alene.

Weekenden er gået med afslapning, det er vist hårdt for alle med sådan en opstart :o)
Lørdag kørte vi forbi mormor og morfar med en lækker mandel/marcipanmarengs toppet med rabarberskum og kompot. Lækker kombi af sødt og syrligt :o)

Søndag hyggede William og jeg med et kreaprojekt jeg nok skal vende tilbage til – og så må vi jo tilstå at vi hørte julemusik imens :o)
Om aftenen spiste vi tidligt og fik vi nemme, friske forårsruller, da farmand synes han ville ud i kulden, blæsten og regnen og sidde at se fodbold.. Brr.. Jeg blev hjemme i sofaen under tæpper ;o)

Håber I alle har haft en god weekend og får en rigtig god, ny uge!

6 kommentarer

 • hyggelige glimt fra jeres hverdag/wekeend….pyhaaa ved da slet ikke hvordan jeg ku hænge sammen hvis jeg sku “op med månen” (- siger hende der ingen børn har endnu).

  // Rikke //

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha nej det kan man heller ikke forberede sig på, man må bare følge med :o)
   Tak for de søde ord

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja, forstår heller ikke man vil ud og se fodbold i sådan et vejr. Min mand blev hjemme, han sku ikke nyde noget 🙂 Den rabarber kage ser møg lækker ud 🙂 mums…
  Spændende med Bh start. de bliver så store når de kommer derover. Der sker bare så meget. vores dreng voksede lige 10 cm det første stykke tid, altså sådan mentalt – så fedt at se. Men man skal vende sig til, at den nærhed der er i en vs ikke er der mere… det kan være lidt hårdt. han sov også meget tidligt i starten. nogen gange allerede kl. 16, og så sov han til næste morgen kl.6.
  Ha en skøn uge 🙂
  Kh. susan

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for din kommentar Susan.
   Kan godt huske med William at vi måtte kæmpe lidt om eftermiddagen for at holde ham vågen, for han droppede hurtigt sin middagslur fordi det simpelthen var for spændende i børnehaven til at lægge sig til at sove :o)
   Men hu hej hvor de udvikler sig hurtigt når de første starter i bhv :o)
   Rigtig god dag og uge til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mænd og fodbold – det er mærkeligt hvad de er villige til for en god kamp ;0)

  Han skal nok snart være klar til at slippe jer i børnehaven – så må vi se om I også er klar til at slippe ham ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha ja det har du ret i :o)

   Allerede i går var han derovre nogle timer alene og i dag forsøger vi at han skal sove middagslur derovre også, så det går hurtigt men godt fremad :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A lfons B il C irkeline D umbo E gern .... (& en vinder)