Ideer til efterårsferieaktiviteter

Stine A Give Away – Vind smukke smykker

Kan I huske den smukke firkløver jeg viste for et par uger siden, som jeg havde købt i håb om at den kunne bringe masser af lykke med sig, specielt i forhold til min fars situation?
Den har siden da kun forladt mit øre når jeg har sovet og jeg synes den er så smuk, enkel og fuld af betydning <3

Lad os fejre fredag, weekend og efterårsferie med en super lækker give away i samarbejde med Stine A Jewelry, hvor ikke blot én men hele to af Jer kan vinde super lækre, smukke, cool, feminine, rå øreringe

Jeg er blevet helt forelsket i Stine A’s fine smykkeunivers. Der er noget for enhver smag og stil og til priser hvor de fleste kan være med. De fleste øreringe sælges enkeltvis og dermed har man mulighed for at gøre det til et personligt mix og selv bestemme om det skal være råt, feminint, fint, enkelt, cool, skørt  …..

Udover øreringe byder Stine As kollektion også på smukke ringe og halskæder
Jeg har blandt andet denne kædedisse dots øreringedisse leaves øreringe og denne ring på min juleønskeseddel :o)

Det ene sæt der er på højkant er forgyldt og består af en rivet earcuff, en firkløver og en 3 dots double chain ørering.
Det andet sæt i sort rhodineret sølv består af en 3 dots earcuff chain, en firkløver og en 3 dots double chain ørering.

For at deltage skal du skrive en kommentar nedenfor og huske at nævne hvilket sæt du ønsker dig; forgyldt eller sort.
Jeg trækker en vinder blandt dem der ønsker sig forgyldt og dem der ønsker sig sort, så begge vindere får deres ønske opfyldt :o)

Jeg trækker 2 vindere d. 26.10 kl. 10

Rigtig god weekend til Jer alle

Hvis ikke du allerede følger med via Bloglovin’ bliver jeg meget glad hvis du klikker dig her forbi og trykker på Follow knappen :o)

HUSK:
Hvis du kommenterer anonymt skal du skrive dit navn eller lignende, så jeg kan kende dig fra de andre anonyme kommentarer
Du skal selv sørge for at kigge forbi efter d. 26. og se om du er en af de heldige. Hvis ikke jeg hører fra vinderne indenfor 7 dage forbeholder jeg mig retten til at trække nye

189 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ideer til efterårsferieaktiviteter