Til den lille sult - vind lækre snacks til dig og din arbejdsplads!

Drengenes vintergarderobe

Da jeg skulle skrive dette indlæg gik det op for mig hvor ensporet jeg er i forhold til at vælge vintertøj til drengene, synes ellers altid jeg er frisk på at prøve noget nyt, men åbenbart ikke når det kommer til drengenes vintergarderobe, men hvorfor også satse på noget nyt, når man ved hvad der ihvertfald virker? :o)

En efterårs/vintersæson kræver meget udstyr og er en stor udskrivning og med unger der vokser som ukrudt kan stort set intet genbruges fra år til år, så jeg vil gerne være sikker på at det så også kan holde hele sæsonen..

De sidste par uger har jeg været i gang med at samle ind til garderoben. Drengene har begge fået Ecco støvler, det har de haft alle år og de fungerer bare upåklageligt, så jeg har ikke “turdet” prøve noget andet selvom jeg synes der er mange andre lækre støvler på markedet..

William har fået en ny Reima flyverdragt, det har han også haft alle år og de er bare så super lækre. Jeg satser på at Sigurd kan arve en af de gamle så jeg kan spare lidt dér..

Derudover har William fået ny vinterjakke. Fra Lego Wear (behøver jeg skrive det; ligesom sidste år haha) Denne gang har jeg dog valgt den i en lidt heftigere farvekombination end sort, så han lyser mere op i vintermørket, så jeg kan spotte ham :o)

Både William og Sigurd har haft Lego Wear jakker før, men i år er der godt nok sket noget i forhold til kvaliteten. Nøj det er en lækker jakke, den vejer ingenting og der er så mange gode detaljer.
William blev helt vild da han så der var en inderlomme – jeg blev mere vild da jeg så at der er mulighed for at lukke af for sne og kulde indeni :o)
Lego har masser af lækre vinterfavoritter, specielt hvis du spørger William, se udvalget her

Nu må det være på tide at kigge lidt på noget til min egen vintergarderobe – ik? :o)

2 kommentarer

  • Det ser lækkert ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja der er da ingen grund til at lave om på noget der virker ;0) Er helt enig i at Reima laver fantastiske flyverdragter, min datter havde en for mange år siden (ca 6 år siden) og den var bare lækker let og sindsyg varm, sønnen kunne sagtens overtage den og der holdt den altså også bare tør og varm. LEGO har vi aldrig haft men til gengæld masser af Molo, Ver de terre og Hummel :0)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til den lille sult - vind lækre snacks til dig og din arbejdsplads!