København & Danmark skal hjem til..

Mad i lange baner – toppet med hygge

 

At dømme ud fra billederne skulle man ikke tro vi har brugt weekenden på andet end at spise…
Jeg synes nu ellers der har været drøn på med syge(hus)besøg, praktiske gøremål, tanker i massevis, leg med drengene, opvartning af tømmermændsramt mand og en bittesmule krea..

Ikke nogen dårlig weekend, hvert minut blev blot udnyttet til fulde.. Jeg kunne ellers godt have brugt en middagslur, jeg er så træt så træt men nok en helt normal reaktion ovenpå alt det med min far..

I fredags lavede jeg aftensmad hos mine forældre, så det stod klar når min mor kom hjem fra sygehusbesøg. Laksestykker og en lækker improviseret salat med byg, rucola, rødbede (kogt), mandler, granatæble, æble, pære, mozzarella og en dressing af hindbæreddike, olie, salt, peber, 1 tsk sukker og lidt citronsaft.

Til dessert lavede jeg en nøddebund med hindbær/passionsskum. Helt enkelt og lynhurtigt at lave, men det smager altså drøn godt.
Klik her for opskrift på bunden. Skummet laver jeg af 100 gr. frosne hindbær der koger ud i 3-5 minutter og køler af. Pisker 1/4 liter fløde og vender de kolde hindbær og passionsfrugt (3 stk) i skummet og fordeler over kagen. Et drys med chokolade og mandler og der er ikke et øje tørt :o)

Håber I alle har haft en god weekend. Har du spændende planer for den nye uge?

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

København & Danmark skal hjem til..