Give Away i samarbejde med Kortkartellet

Første uges efterår

Fra hverdag til weekend og jeg stor-nyder den!
Billederne er taget i løbet af ugen, hvor vi blandt andet har smæsket os i æbler fra haven, både som æblemos på banan/appelsinpandekager og som æblecrumble
Jeg har sagt det før men siger det gerne igen; jeg ELSKER æbler (de danske, lækre, øko af slagsen forstås)

Om morgenen er vi begyndt at tænde et lille lys, jeg elsker at William ligefrem kommenterer det og siger at det er så hyggeligt at spise morgenmad med stearinlys tændt :o)

Vi har spist efterårsmad i form af Hanegal medister, rødkål og kartoffelmos. En nem og hurtig omgang på en travl dag. Det er første gang jeg smager Hanegals medister men bestemt ikke sidste!

Og så er klassikeren, ostehaps, kommet i en øko udgave og det er noget både børn og voksne synes om herhjemme :o) Det er ikke noget vi har gjort så meget i men jeg tænker at det kan være en god lille overraskelse i madpakken indimellem..

Hjemmesko til drengene er også blevet indkøbt. Dem med lynlås fra Bisgaard har William haft efterhånden 5 par af. De er knald gode og lette at tage på for små fingre, så nu prøver vi dem til Sigurd også, når han snart har børnehave debut.. Williams er denne gang fra Rap og lidt mere stor-drengede end de andre

Håber I nyder weekenden!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give Away i samarbejde med Kortkartellet