Sommer på glas

Kære lille farmor

I går blev min kære farmor et år ældre. Det er altid nemt at huske hendes fødselsdag d. 1. maj, for hvert år fortæller hun den samme historie om, at hun som barn troede at alle, selv busserne, flagede for hende :o)

Jeg har ikke altid boet tæt på min farmor. Jeg voksede op på Sjælland og så kun min farmor i Jylland ved specielle lejligheder og i ferier. Det var stort da jeg blev så gammel at jeg selv kunne tage toget over til hende :o)

Nu bor vi meget tættere på hinanden og derfor var det oplagt at tage på lagkage visit i går.

Hun har kæmpet en brav kamp mod kræften og er kommet ovenpå igen. På et tidspunkt i forløbet blev hun beordret til at spise flødeskumskager for at give kroppen noget fedt at arbejde med. Hun er heldigvis stadig tosset med lagkage :o)

Jeg havde bagt bundene dagen i forvejen, så den var nem lige at smække sammen om morgenen så den kunne stå og sumpe til om eftermiddagen. William hjalp med at pynte den med jordbær og chokolade inden vi skulle af sted. Han synes Olde er ret sej og havde glædet sig til at skulle fejre hende.

Det er altid sjovt at komme forbi min farmor og se hvilke farver hun har gang i. Hun laver næsten ikke andet end at strikke lapper, der bliver til unika tæpper der foræres væk til u-landene.
Jeg er også så heldig at være blevet begavet med et par tæpper gennem årene. Det ene kan ses her, på Sigurds gamle værelse.

Jeg synes min farmor er sej! :o)

10 kommentarer

 • Vilken Härlig blogg du har:) undrar om du har bloglovin att följa med??

  Om du gillar inredning, mode och design så kan du kolla in min blogg:)

  Ha en skön vårvecka

  LOVE Maria på inredningsvis.se
  (sverige)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er da super sej, din farmor! Tillykke til hende og til jer for at have hende i familien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker kage og smukt tæppe. Tillykke med din farmor – hun er sej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med din farmor!
  Hvor er det fantastisk at have så sej en farmor! Min døde desværre inden jeg blev født, så jeg er gået glip af dette. Men jeg elsker at læse, at I har det så godt sammen!

  Og vil du lave en lagkage til min fødselsdag:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha ja Anna, den klarer jeg i et snuptag! :o)

   Min farfar har jeg heller aldrig mødt så jeg har altid været vant til at min farmor var alene og klarede alting selv og har altid set op til hende. Hun er en utrolig stærk og sej kvinde og en skønt forbillede at have!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med din farmor og sikke en lækker kage – kan kun forestille mig at hun blev rigtig glad 😀
  Jeg har selv en mormor der bor meget tæt på os. Hun forguder sit oldebarn og vi er på besøg hos hende flere gange om ugen. Hun har også sagt, at når nu vi ikke skal have flere børn (vi har lige taget to i træk – nr to kommer lige om lidt) så kommer hun til at dø af kedsomhed, for så har jeg ikke barsel længere og så kan vi ikke længere shoppe og gennemsøge genbrugser sammen.. Det har jeg dog udtrykkeligt forbudt hende, for hende kan jeg bare ikke undvære! 😉
  Det er godt med sådan nogle bedsteforældre!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer på glas