Tyvstart..
på påsken..
Der bliver fortæret temmelig mange påskeæg herhjemme for tiden..!
Anthon Berg har i år introduceret en ny version af det klassiske marcipanpåskeæg, en version med lakrids. Min mand er ikke så pjattet med kombinationen, så jeg er tvunget til at spise dem selv.. ej altså!
Udover at sende os fristelser var der også lidt klippe-klistre grej i pakken, så William og jeg gik straks i gang med at lave gækkebreve. Tænk hvis vi kan inkassere endnu flere påskeæg til samlingen (der svinder ind dag for dag høhø) :o)
Jeg er egentlig ikke den store påske-pynter. Men påskeæg – dem spiser jeg gerne! :o) haha
Mine fine Royal Copenhagen porcelænsæg, som jeg har fået i gave de seneste år af søde mennesker, er dog kommet op. Og har fået ny snor i neon..
Nogle af Holmegaard glasophængene har også fået en plads. De kan vist godt gå som påskepynt og ikke kun som julepynt?
Williams fine, gule kylling som han lavede i børnehaven får også lov at stå og pynte på spisebordet, jeg synes den er så kær :o) Den fine farve gør mig i så godt humør
Da jeg tog hul på pakken fra Odense Marcipan forleden fik jeg kun brugt nougaten til påskelagkagen. Nu er marcipanen og meget af chokoladen også brugt på at lave påskeæg.
De er helt simple og klassiske med nougat i midten og overtræk af mørk chokolade.
Dog har jeg pyntet dem forskelligt med hvid chokolade, glimmer, frysetørrede hindbær, lakridspulver, solbærpulver og grove hvide chokoladespåner.
Nu glæder jeg mig til at overraske søde mennesker med et lille æg :o)
Hvor ser det hyggeligt ud med kombinationen af Royal og Holmegaard – meget fedt og anti-gul-påske-rædseles-agtig (:
– Kit