Hverdag - på den gode måde

Lego wear – et sponsoreret indlæg

William har fået en ny t-shirt med posten fra Lego Wear.

Og med selveste YODA på, hvis lyssværd endda er selvlysende i mørke… Det er store sager for en lille dreng :o)

William har efterhånden en del Lego trøjer, mange af dem med Star Wars figurer på maven og han elsker dem.
Hver morgen når han står op går han selv i skabet og vælger tøj og det er oftest en af Lego trøjerne der ryger på.
Jeg ved egentlig ikke hvor hans Star Wars fascination kommer fra, men vild med det er han ihvertfald…

Så selvom jeg ikke er særlig pjattet med trøjer med figur-print på, så må jeg jo overgive mig til hundeøjnene. Hvorfor egentlig ikke også lade ham få lov at udleve fascinationen? – så er der da håb for at han ikke gider sådan nogle trøjer når han bliver ældre høhø :o)

Egentlig kan man sige at vi indgår en slags kompromis, for William vælger tøj udfra printet, jeg vælger det ud fra kvaliteten. Og Lego Wears kvalitet er ihvertfald helt i orden. Og så er trykket uden PVC og ftalater, hvilket jeg synes er mindst lige så vigtigt
Du kan se meget mere Lego Wear børne tøj her

En trøje eller t-shirt overlever sjældent mere end en halv/hel dag herhjemme før den må vaskes, og de holder nu fint, vask efter vask. Og det har da også en vis betydning, ik?

Hvordan har I det med tøj med tryk af diverse kendte og ukendte figurer? Får Jeres børn (også) lov?

T-shirten på billedet har William været heldig at få af Lego Wear. Tekst og meninger er mine :o)

4 kommentarer

 • Ja altså nu er det vel ok at gå til bekendelse ;o) da min datter var mindre, hun er nu 12, bildte jeg hende altid ind at blusen med Hello Kitty fra HM var udsolgt i hendes størrelse.. jeg gad ikke simpelthen ikke have at hun og 12 andre tøser i børnehaven skulle have samme gyselige lyserøde bluser på ;o) Men tilgengæld syntes jeg strømper og hårspænder var helt ok da det var i små mængder :o)
  Min søn som nu er 7 elsker også både starwars, gangnam style, angry birds og Ninjago og ved du hvad nu er jeg “næsten” ligeglad han skal da have lov nu han syntes det er det fedeste i verden, så længe det ikke er hver dag :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, der er vi ikke nået til endnu. Har en fornemmelse af, at det også er hos fædrene, at fascinationen af Star Wars og andre film er mere “tilladt” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det er nok rigtigt Marina :o) Tror egentlig generelt heller ikke min mand tænker så meget over hvad drengene har på, så længe de ser “ordentlige” ud og tøjet er rent :o)
   Spændende hvad der ender med at “trække” hos Jer

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdag - på den gode måde