En smule af min dårlige samvittighed afhjulpet..

Det var en fredag aften..

Så er det weekend…
… det er længe siden jeg sådan rigtig har bemærket weekenden. Mens jeg har været på barsel har det ikke betydet så meget om det var onsdag, fredag eller søndag. Anders arbejder alligevel på skift og William har haft fri fra børnehaven hvis vi har haft lyst til at lave noget på en hverdag..

Men i dag kan jeg mærke at weekenden trækker og jeg ser frem til et par dejlige dage med mine drenge

Nåede dog ikke at se meget til Anders i dag. Da jeg kom hjem tog han afsted til fødselsdagsfest hos en kollega..

William, Sigurd og jeg fik boller i karry til aftensmad
(Optimist som jeg er, begav jeg mig ud i et sådan projekt selvom jeg var alene med drengene; det er ikke så nemt at stå og koge boller osv. når man skal underholde to (sultne) drenge imens – nå men det gik da :o))

Sigurd gad slet ikke spise ris, han ville bare have kødboller på stribe (han er vist en rigtig dreng, pyha det bliver dyrt for madpungen om et par år)

Spurgte William om han havde lyst til at se Disney sjov i dag. Det ville han gerne (han plejer ikke at være fast seer af det om fredagen for vi laver som regel alt mulig andet)
Efter lidt tid kom han og spurgte “Mor, det der Disney sjov, er det sjovt?”
De kan nu være så eftertænksomme de små hoveder :o)

Nu er de to skønne fyre puttet og jeg vil nyde aftenen med et nyt blad jeg faldt over på bladhylden i dag..

Psst – har du husket at deltage i min give away? :o)
?
?

2 kommentarer

  • Ævlebævle – ja, ellers er der nok nogen der minder hende om det :o)
    William lærte ihvertfald at der var noget der hed Disney sjov da han begyndte i børnehave, det er bare først her til aften han har stiftet bekendtskab med det, sådan rigtigt

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej det der med at koge boller, mens der hænger en i bukserne er lidt besværlig 🙂 Vi ser heller ikke disney herhjemme, vi ser ikke så meget tv og jeg glemmer det, men når hun bliver lidt ældre så husker hun det måske selv 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En smule af min dårlige samvittighed afhjulpet..