Hagesmæk og krimilæsning

Afskedskoncert; på tur uden mine 3 drenge..

På lørdag skal jeg på tur til København med min lillebror… Vi skal til afskedskoncert med Skipper Just Frost (tidligere kendt som SP Just Frost)
Et fantastisk band som jeg blev introduceret for i 2004 i den lokale Stereo Studio. Siden den dag var min bror og jeg erklærede fans og vi har siden været til en del koncerter rundt omkring i landet – for selvom de er fede på cd så er de altså ubeskrivelige live – de drenge, de kan bare noget!

Billede lånt her

Da Anders og jeg blev gift for et par år siden fik vi i gave, at Skipper Just Frost kom og spillede til festen – og stort set alle gæsterne snakker stadig om, hvor fedt et indslag det var, og mange blev tilføjet SJF’s fanskare derefter :o)

Da de så – DESVÆRRE – meddelte for nogle måneder siden at de går fra hinanden for at søge ny inspiration og fokusere på solokarrierer, besluttede min bror og jeg, at vi er nødt til at komme til den sidste koncert og tage afsked med dem..

Det er så på lørdag og skulle have været afholdt på CPH Jazz House, men da de druknede under sidste skybrud er koncerten flyttet til Amager Bio.

Jeg GLÆDER mig, som et lille barn til juleaften, til koncerten men det er også vemodigt for det er jo afsked. Jeg havde egentlig forestillet mig at de skulle spille til vores kobber- og sølvbryllup også :o)

Jeg er lidt spændt på at skulle afsted og overnatte uden drengene. Jeg har ikke været adskilt fra Sigurd så længe før og da Anders skal arbejde hele weekenden, skal drengene hygge hos mine forældre. Selvom jeg ved at alting nok skal gå helt fint er jeg stadig en smule nervøs – måske det bare er sådan at være mor?

Det er lidt sent at gøre reklame for et band, der kun har 4 dage tilbage “live”, men de består jo på cd og lp og selvom det ikke er helt det samme som at høre dem live, vil jeg anbefale et lyt! Specielt hvis du er til funky jazz-blues-agtig musik inspireret af New Orleans..

Fred i dalen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hagesmæk og krimilæsning